Elmondtuk már sokan és sokszor: Magyarországnak nem jó, hogy Orbán Viktor a miniszterelnöke. Ezt most megint megismételjük. Orbánnak nem csak azért kell távoznia, amit már régen tudunk róla és tettestársairól: hogy szétlopták az országot, lerombolták a jogállamot, padlóra küldték az egészségügyet, az oktatást. Romlott a versenyképességünk, megvetett, lesajnált páriái lettünk a világnak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy jaratja le lassan, de biztosan Europaban es a tavolabbi vilagban is elsosorban sajatmagat - ami nem volna erdekes, ha maganember volna csupan -, de sajnos az egesz nepet is...
Ebben a lejaratasban maximalis partner az egyszalbel-gunarnyaku futsalos, aki mar osszeveszett a vilag 90 %-aval, es akivel mar csak Azerbajdzsan, Kina, Iran es egy-ket afrikai uralkodo all szoba... (Ott sem mindenhol welcome people, a bunko viselkedese es az oltozkodesi protokoll semmibevevese miatt sem...)

Talan nem kene hagyni, hogy egy 5 eves debil szintjen viselkedo valaki kepviselje a hazankat a nemzetkozi politikaban, az EU-ban...
justhpeter
Föld S. Péternek tökéletesen igaza van.
quadrocopter
A Nagy Nemzethy Geci elrendezte a világban, hogy utálják a magyarokat!
Többet semmi mást nem tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.