Az igazságügyi tárcánál Trócsányi és a négy államtitkár is 200 ezer forint értékű Ajándék Erzsébet-utalványt, valamint 12 100 forint ajándékot kapott. A csaknem ötszáz dolgozónak adott pluszjuttatás összesen több mint 150 millió forintba került – derült ki a tárca válaszából, amelyet a Magyar Nemzet minisztériumoknak elküldött körkérdésére adtak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat persze , hogy kapott... Az asszony biztos otthon maradt es varta a penzespostast, mert addig nem tudott lemenni egy kilo kenyerert, mig a Bozsi utalvany meg nem erkezett a trocsanyi familiahoz...
Ugy sajnalom oket,... Ugye, a polt sem maradt ki? Nem tudnam elviselni, hogy a neje a kuszaszemtol kapott millios fizujat ne tudja egy kis plusz penzzel kiegesziteni igy az unnepek elott...
Mint mondottam volt: bar rogyna rajuk az eg, pont amikor a Bozsi utalvanyert vett kajat csipegetik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: december 20, 08:42
"Az asszony biztos otthon maradt es varta a penzespostast, mert addig nem tudott lemenni egy kilo kenyerert, mig a Bozsi utalvany meg nem erkezett a trocsanyi familiahoz..."

Jó a humorod, de Trócsányiné mára Brüsszeli magyar nagykövetség munkatársa!
De valószínűleg hazajött a postást várni!
anka
@simmering73: - nézd meg jobban azt a képet..., csirkeköröm...:D :D :D
karma1
@bencemacska: Sajnos, ez nem volt humor: amikor meg Ujpalotan laktam, es korulottem egyedul elo, idos nyugdijasok laktak, addig nem tudtak elindulni, amig a postasunk ki nem hozta nekik a nyugdijat, Es ez sajnos nem (csak) orban bune, hanem az elozo kormanyoke is. Ezek kozott a nyugdijasok kozott volt apolono, tanarno, gyari munkas, varrono, - szinte a teljes paletta.
Ez sirnivaloan szomoru, mert ez csak rosszabb lett mara...
karma1
@bencemacska: Kulonben pedig koszonom az infot, - ezt nem tudtam...:o)))
quadrocopter
@bencemacska: Lehet hogy csak natúr takarítónő lesz a Slagos-Slampos Nagysasszony!
A vén hülyének meg már a miniszteri fizu is kevés. Harácsolós vén barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.