Egyre nő Kósa Lajos rokonainak vállalkozás-birodalma, a miniszter egészségügyi nyugdíjas édesanyja tavalyelőtt egy mátészalkai sertéstelep felét vette meg, írja a Népszava. A lap szerint a 82 éves Kósáné a család egy távoli rokonától vásárolta meg Méker Kft. nevű, főtevékenységként sertéstenyésztéssel foglalkozó cég fele üzletrészét. Azt nem tudni, hogy a nyugdíjazása előtt védőnőként, majd bölcsődei vezetőként dolgozó Kósáné mióta érdeklődik a disznótenyésztés iránt.lt 47 millió forint a kasszába.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Csak gyüjtöget a szentem odatúlra... ki tudja meddig kell ott lenni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Mirabilis: ..és mit csinál a mama a fél disznókkal?Eldőlnek az ólban!?
(a Lala nem tuggya esztet? ) :-(
1magyar
A 80 feletti nyugdíjasoknak jól megy sora.
dr. prédikátor
Na ! ebből látszik hogy spórolós a mama!!!A kósa lalából is kispórolta az észt!!Egy lökettel kevesebb jutott neki.
Mézike
@dr. prédikátor: te azt nem a nagyanyja csinálta...:-)
Veleda
@division: dec. 27. Jaj, de vicces vagy! Hogyan is képzeled el, hogy néhány száz disznó kedvéért a kedves mama nem dohányzott?
Ám legyen! A mai naptól képzeletben nem cigizek, összegyűjtöm perselyben az el nem költött pénzemet, és 82 éves koromban sertés telepet veszek:))
bakegya
...és mi van akkor,ha a lelkiismeretes fityiSS POTENTÁTOK KÖPKÖDNI KEZDENEK AZ ŐDISZNÓSÁGAIKRA-mint ahogy ezt a simlicska talicska maga is megtette,vagy mint ahogy a keszthelyi polgi is megelégelte a az egyre több és egyre nagyobb fityiSS LADIKOK TOLÁSÁT A VÁROSÁBA???-hát várom a NYUGGERSZÖVETKEZETEK ÉGBEMENETELÉSÉNEK SIKEREIT 2018-ban!!!
SAJÁT CSALÁDBARÁT KURMÁNYA VAN ORSOS VICCTORNAK -hajrá magyarok ADÓZZATOK MÉSZÁROS UTÁN AZ ÖSSZES DISZNÓSÁG CSOMAGOLÓ VICCTOROTOKNAK-mert jónak lenni jó!!!-...NEHOGY A SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.