Bár az egyház a történelem során gyakran a jézusi tanításokkal ellentétesen viselkedett, a jelenlegi pápa gondolatai figyelemreméltóak. Például bocsánatot is kért a keresztények által elkövetett egyes bűnökért. Ha összehasonlítjuk Ferenc pápa és Orbán Viktor karácsonyi üzeneteit, nem maradhat…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pályázhat a leghülébb post-karácsonyi kívánság címére is

Őszentsége és Őfenesége karácsonyi mondókáját hasonlítja össze

Az index.hu által szemlézett penitenziagite.blog „it tanulhat Orbán Viktor a pápától?” című írása, „Ferenc pápa és Orbán Viktor karácsonyi üzeneteit” hasonlítja össze. Túl azon, hogy egyértelműen a magyar katolikus klérus dumáját kellene hasonlítani tesz egy két megállapítást amit nem ártott volna meggondolni.
Mint például „A szembetűnő különbségek mellett a kormányfő írásában az a leginkább visszatetsző, hogy pont a kereszténység védelmére hivatkozik, miközben az egész gondolatmenete ellent mond a keresztényi értékeknek. Ilyen mértékű nyílt hazugság és álszentség elfogadhatatlan egy keresztény ország vezetőjétől.”. Ami már magában is ékes bizonyítéka lehetne annak, hogy a szerző naivitása elképesztő. Azonban az amit a cikk végére illesztett mindent visz: „Őszintén reméljük, hogy a miniszterelnök Úr és pártja karácsony idején önvizsgálatot tart, és a keresztényi útra térve a magyarság érdekeit fogja képviselni a jövőben!
”! =))
Ne már Őfenesége és az önvizsgálat???
justhpeter
Nagyon kevés van, amit Orbán tanulhatna a Pápától. Ilyen például a szerénység, az alázat, a tisztesség... A Pápa karácsonyi beszédéből ez kiderült.
Még kevesebb van, amit Orbán tanul a Pápától. Igaz ebben őt a képessége a jelleme, az un intelligenciája, a műveltség hiánya és a betegsége akadályozza. Mert Orbán karácsonyi írásából ez is kiderült.

A nagyobb problémát abban láttam, hogy az írással kapcsolatban egyetlen egyházi vezető nem szólalt meg, de amikor tegnap nyilvánosságra került mennyi pénzt szán még az egyházaknak a kormány, megértettem, hogy ennyi pénzért az egyházak vezetői is tudnak csendben maradni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.