A szakgimnáziumban a bejárattal szemben kerül ki a falra azoknak a neve, akik szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetést kaptak. A diákok teljes nevét írják ki ide, valamint osztályukat is megjelölik a faliújságon.

Az iskola tanulói a Független Diákparlamentnél tettek panaszt.

Az esetre így a Független Diákparlament hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán. Képeket is közöltek az úgynevezett szégyenfalról, illetve a posztban fel is sorolták, hogy szerintük ezzel milyen emberi jogokat sért a szakgimnázium igazgatója.

A Facebook-posztban az írják:

Egy a Tatabányai Szakképzési Centrum által fenntartott szakgimáziumban sajnos rendszeressé vált, hogy az igazgató az alapvető kötelezettségeit elhanyagolva, vagy a jogszabályokkal ellentétes módon elvégezve, autoriter magatartását ezzel fenntartva végzi munkáját.

Forrás: Index,Zoom

Fotó: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
és ezzel mi a baj??? Az én időmben az volt a lúzer aki nem kapott ilyeneket!!!
lópicigáspár
Nálunk anno az volt a divat, hogy becsengetés előtt összefütyülte az egész iskolát szépen osztályonként és kiszólította a delikvenst kikiabálva a vétkét. Namost ez egy lopásnál, elég visszatartó erő volt.
1bitang
Bűnt mindenki csak anonim követ el. Az nem sért "személyiségi" jogokat. A néven nevezés viszont "jogsértő"!
"Két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. Bár az elsőben nem vagyok teljesen biztos." (Einstein)
peterkelemen
Arra a szégyentáblára elsősorban Orbán Viktor nevét írják ki! Miatta rohad a magyar oktatás is. Az igazgató ne a gyerekekkel szemben legyen ennyire bátor hanem Orbán Viktorral szemben, mert addig nem több, mint egy sunyi, gyáva féreg.
kukac50
A parlamentben is be kellene vezetni! Aki nem a feltett kérdésre válaszol a kérdést és a képviselő nevét is fel kellene írni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.