Két igazán fontos magyar film kerül a mozikba: a Valami Amerika 3 február 15-én, illetve az Oscar-díjas Nemes-Jeles Lászlótól a Sunset nyáron debütál.

Heredn Gábor 450 ezres nézettséget ért el Kincsem című filmjével. Bár sokan fanyalognak, a szakértő azonban úgy véli, ha Amerikában zajlik a franchise-mozgalom, és a sikerfilmeknek folytatásokat készítenek, akkor ehhez Magyarország is csatlakozhat –  mondta Kárpáti György filmkritikus az InfoRádoónak.

A Valami Amerikai harmadik része sztárparádét ígér: Nagy Ervin és Stohl András mellett Ganxta Zolee is szerepel a filmben.

A Saul fiával Oscar-díjig jutó Nemes Jeles László Sunset című alkotását nagy titokzatosság övezi: az biztos, hogy kosztümös dráma lesz. Még az amerikai filmszakmai lap, a Variety is 2018 tíz legjobban várt filmje közé sorolja.

A hollywoodi stúdiókból a jövő évben annyi folytatás és új franchise-epizód kerül ki, mint még soha:

új Bosszúállók-film érkezik, a Jurassic park-szériát is folytatják, de mozikba került a Hihetetlen család animációs film második része is. Olyan blockbuster-őrület következik, amiben egymással verseng a Csillagok háborúja, a Deadpool 2 és az Ocean's 8

– nyilatkozta Kárpáti György.

Címlapkép: FERENC ISZA / AFP

(InfoRádió)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Igazán jó magyar filmnek kell annak lennie,amelyik a Pappa pia-t feledtetni tudja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.