A férje állítása szerint több mint 9 órás várakozás után távozhatott - zárójelentés nélkül, mert nem bírtak tovább várni étlen-szomjan. "Szerdán, január 3-án gyermekem édesanyja, Hajni munkahelyén kb. 14 óra 30 perckor rosszul lett! Az OMSZ mentők az ügyeletes Szent Imre Kórház sürgősségi osztályára szirénáztak vele, ahol az adatfelvételen kívül órákig semmi sem történt vele. Gerincfájdalmakkal órákig ácsorgott a folyosón százkét társával együtt! Ennyit számoltak össze az ott lévők kínjukban! A folyóson várakozók és legfőképpen a szeretteikért aggódók sokszor emlegették a stadionokat, kormányfői palotát, elosztogatott milliókat, meg egyéb sok hasznos dolgokra elszórt milliárdokat.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Tudod mi a tragédia? Ott és akkor "eszükbe jutnak" a kormány viselt dolgai, de tavasszal egy részük lelkesen szavaz a fideszre!
Itt szeretném ellátni a határon túli szavazókat is egy infarktus vagy agyi katasztrófa esetén.
Nessy
@Horizont: Amikor az egészségügyi dolgozók segítségért kiáltottak, nagyon kevesen álltunk melléjük. Meg tudom érteni, hogy aki tud vagy külföldre megy, vagy ott hagyja az egészet, még ha hívatástudata van is.
És akkor olvasod a győzelmi jelentéseket, az oktalan pénz szórást, a fél világ ilyen - olyan támogatását a költségvetésből.
Tényleg megszavazhatná a sok státusz keresztény az aktív eutanáziát, hiszen a passzív már évek óta "törvényi szinten" működik.
Nem kellenek ide terroristák, elteszi láb alól az időseket, betegeket, rokkantakat, pártunk és kormányunk!
hemami
Már többször leírtam, hogy ez az egész " sürgősségi " rendszer úgy rossz, ahogy van. Minden, csak nem sürgős intézkedés történik. A mentők munkáját ( akik viszonylag hamar megérkeznek többnyire és szirénázva szállítják a beteget, sérültet a " sürgősségire " ) is teljesen lenullázzák ezzel a rendszerrel. Ez értelmes és kifizetődő dolog ? Nem hiszem. Csak attól mentsen meg a jó Isten, hogy a " sürgősségire " vigyenek majd, bár sajnos minden esélyem megvan rá. A szomorú tapasztalataim nagyon is személyesek, a férjemmel kapcsolatosan, aki azóta már sajnos meghalt. Nem állítom, hogy kizárólag emiatt, mert már elég öreg és beteg volt. Ugyanakkor a személyzetet sem tudom egyértelműen hibáztatni, tudom, hogy nagyon túlterheltek. Maga a rendszer nagyon, de nagyon rossz !!! Ki az , aki szerint rendjén van az, hogy a mentők által szirénázva beszállított beteg, sőt balesetes is órákig nem kerül ellátásra ? Miért nem vihetik a mentők a beteget a tényleges és sürgős esetben valóban sürgős ellátást nyújtó helyre ???
Nessy
valamikor ez úgy működött. hogy bejött a beteg, vagy behozta a mentő, és egy gyakorlott orvos megnézte,és ha nem lehetett ambulanter ellátni, értesítette a megfelelő osztály, majd az adott osztályról lejött a szakorvos, és felvette az osztályra a beteget, ha arra volt szükség.
Viszont tényleg csak az ment a sürgősségire, akinek valóban sürgős volt. A kerületi ügyeletek sok esetet elláttak, és nem egyszer már célzottan tudtak küldeni egy infarktusos beteget a megfelelő helyre, igy nem csúszott ki az "időablakból". Ma viszont nem egyszer jön a beteg, hogy már egy hete panasza van, de nem tud időpontot kapni, vagy nem tud félnapot a rendelőbe űlni. Aztán jön a meglepi, hogy bizony itt is órákat kell várni, és nem is biztos, hogy szakorvos látja el.
Sajnos orvosok és gyakorlott szakdolgozók, munkájukat értő műszaki, gazdasági személyzet nélkül ez az egész nem tud normálisan működni. Mellé dumával nem lehet beteget ellátni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.