A laktanyában hetek óta rossz a mosógép, ezért az ünnepek alatt a tűzoltók a főváros új, önkiszolgáló mosodáiba jártak mosatni a bevetésen használt ruhájukat. A saját fizetésükből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@RonaGyuri: Meg ugye kell a 16 lőtér is 100 milliárdból.
namihami
Ezek a tűzoltók nem tudnak vigyázni az állambácsi által nekik adott ruhájukra? Állandóan össszepiszkolják? Az anyukájuk nem mondta, hogy:: Kisfiam, vigyázz a ruhádra? Akkor legközelebb bevetés közben, a locsolóval ne a tűzre pocsékolják a vizet, hanem mossák egymás ruháját.
Nem kell a Vakondibácsit bántani. Éppen elég feladat neki a migráncsokkal, az óvódákkal való riasztgatás és a kisfia munkahelyének felügyelete. Örülhet, hogy a szellemi képességei arra elegendőek, hogy ne felejtsen el levegőt venni. Minden apróságra ő se figyelhet.
csipetke
Jajjmá,ilyen piti dolgokkal foglalkoznak,mint a tűzoltók tiszta gönce?Hát nem tudják,hogy a kosz csak egy ideig tapad,utána már kopik?Sokkal fontosabb dolguk volt most az elvtárs uraknak,rengeteg zsák pénzt kellett szétszórniuk,ez elvette minden idejüket.Hit gyülinek sokmilla,Erdélyi reformátusoknak sok-sok milla,stb.Annyi időm nincs,hogy mind felsoroljam...
emerencia
Csakúgy mint nagyon sok munkahelyen a versenyszférában. Mi is magunk mossuk vasaljuk otthon pihenő napon a cuccunkat a dzsekitől a pólóig és a blúzig. Aki nem akarja teljesen kikészíteni a lábát a munkáltató által biztosított silány védőcipőben, vesz magának valami méregdrága lábbelit vagy vásárol olcsón, használt márkásat a helyi turistól. (Németországban ugyanis ha már valaki viselte akár csak egyetlen napig a védőcipőt, visszateszik a dobozába és eladják pl. a magyar turkálós boltosnak és a csóró magyar fehér rabszolgának virít majd a lábán a márkás felirat.) Előfordul, hogy a biztonságos munkavégzéshez szükséges alapeszközre sincsen pénz de pl. a mi cégünk prosperál, minden adót és járulékot befizetünk az államnak. "Boldogok" vagyunk mert kaptunk végre egy már kissé érzékelhető de az életünket különösebben nem megváltoztató alapbéremelést. (Én pl. harmincnégyezer br./hó.) Sajnálom a tűzoltókat mert hiába élünk és dolgozunk Magyarországon akár még betegen és idősen is, az illiberális munkaállamnak nevezett orbániában a magas adók és járulékok valamint a munkáltatói hajlandóság miatt a köz és a profitszférában egyaránt még mindig az uniós életszínvonal lista alján vagyunk. Valahol elfolyik a pénz minden olyan állami szervezetből ami a belmagyar nép életét, biztonságát hivatott szolgálni.

Fontos, hogy mindnyájan felálljunk a kanapéról tavasszal és elmenjünk voksolni azok ellen, akik ezt a kilátástalan életet ránk hozták. Akkor talán lesz egy kis remény arra, hogy jobbra forduljon az életünk...
görbetükör
@emerencia: - ha már összehasonlítás - szerinted a te munkaruhád lehet koszosabb, vagy egy tűzoltóé...?
Egyszer próbáld ki!
emerencia
@görbetükör: A megsérült vagy tisztíthatatlan védőruhát le kell cserélni. A többit kimossa a mosógép. Illene erről minden védőöltözetet viselő köz és profitszférás munkavállaló esetében a munkáltatónak gondoskodnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.