Munkahelyen kizárólag a vezetői pozíció elfogadható számukra,  élményközpontúak, kütyüfüggők- prognosztizálják a fiatalabb nemzedékekről. Mégis hazánkban csak nagyon kevés Z-, és Y-generációs fiatalnak van lehetősége arra, hogy pusztán az élményszerzésnek éljen. 

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a 20-as generáció az, amelyik még, a diplomájával (ha van neki), semmihez se ért, de leugatni mindenkit és fizetést követelni már tud.
Nézd meg azt az egyetemről kicsámborgó marhát, amelyiknek a tudása még szinte nulla, de az igénye már az egeket veri.
Kijön az a doktorÚR az egyetemről és már nyugati béreket követel. Egy 20-25 évet a pályán töltött nővér vagy szülésznő, hamm bekapja szakmailag, de ő a DOKTORÚR. és ez a béreikben is testet ölt.
Egyébiránt meglepő? Ma már BESZÉLGETNI nem látsz tizenéveseket a városban sem. Vagy ""hülyülnek"" vagy a mobilt b@sztatják. Lassan az ""okos""telefon valóban okosabb lesz, ami nem meglepő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.