Illegális bevándorlás - A polgármestereknek meg kell mutatniuk, hogy nem kérnek sem a bevándorlásból, sem a bevándorlásszervező irodákból – mondta Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Kaposvár polgármestere úgy fogalmazott: többen is veszélyesnek és aggasztónak tartják a közelmúlt eseményeit, azt, hogy az Európai Unió ahelyett, hogy a bevándorlás megállításával foglalkozott volna, most felső korlát nélküli betelepítésről beszél. Emellett az Európai Parlament határozatot fogadott el, hogy nagy szerepet szán a civil szervezeteknek a bevándorlás szervezésében, Soros György pedig több százezer dollárt szán hálózatának megerősítésére, és bevándorlásszervező pontokat kíván létrehozni.

Ezért kérjük a polgármestereket, beszéljünk erről a pénteki, budapesti konferencián – tette hozzá.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, a szervezet társelnöke hangsúlyozta: nem szeretnék, ha a bevándorlásszervező civilek megzavarnák a települések biztonságát, erről is szó lesz a konferencián.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Szita Károly: a polgármestereknek meg kell mutatniuk, nem kérnek a bevándorlásból és a bevándorlásszervező irodákból""---mondta Orbán Viktor, magyar hangja Szita Károly.
Nessy
@namihami: Csak a pénzükből! (kötvény)
namihami
@Nessy: Valahonnan mindnek le kell csípnie a ""Mr. 20 -vagy már több százalékot"". Fizetésen és egyéb juttatáson felül.
Elvégre a többi polgi anyukája is szeretne valami ócsóbb vállalkozásba belevágni. Ahhoz meg kell némi a nyögdíj mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.