Közös listát állít a két párt, de külön frakcióra hajtanak. Ezzel maguknak teszik nehezebbé a parlamentbe jutást...ha mindkét párt logója szerepel a szavazólapon, akkor ez azt jelenti, hogy a bejutási küszöb a törvény szerint 5-ről 10 százalékra emelkedik. Ez persze egy olyan nehézség, amelyet a két párt magának állít elő. Így viszont persze mindkét pártnak lehet külön frakciója, amihez a Párbeszéd ragaszkodik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Közben Juhász Péter, az Együtt elnöke azt írta a Facebookon, hogy megvolt ma az MSZP-DK-Együtt egyeztetés a koordinációról, de a Párbeszéd nélkül. "Nagyon sajnálom, hogy Karácsony Gergely a legfontosabb tárgyalást kihagyta, így nehéz elképzelni azt, amit magáról állít, hogy ő az ellenzéki együttműködés közös miniszterelnök-jelöltje" - írta."

Karácsony Gergely ugyanúgy elárulta az eddigi barátait, szövetségesét most, mint ahogy 4 évvel korábban az LMP-vel tette/tették!
Remélem nem jutnak be!
Béla333
@Sámannus: 18.40
Nem szoktam különösebben böngészni a közvéleménykutatási adatokat, de ma az egyik cikknél valaki beidézte a nézőpont legfrissebb felmérését:
"A Jobbik támogatottsága a biztos szavazók körében is tovább gyengült, a párt a 2014-es listás eredményétől hét százalékponttal elmaradva immár csak a listás voksok 14 százalékára esélyes. A baloldalon is folytatódott a hónapok óta tartó átrendeződés, a biztos szavazók körében 9-9 százalékos eredményével a DK és az LMP is megelőzte az ezen a bázison mindössze 8 százalékon álló szocialistákat. "
kozvelemenykutatok.hu/2017-decemberi-kutatasi-eredmenyek-nezopont/

Ez így már kezd élessé válni az MSZP-Párbeszéd csapatnak...
Béla333
@Béla333: Keverem is őket! Ez a Medián felmérése volt!
Sámannus
Ismerem ezeket a "kutatókat" választások után hetekig kacagtak az ugratásokon.Nem kell mindent beszopni.
A fele Moszkvában van egy nagy sakktábla előtt, moderálja a médiát. Te is azért kuruttyolsz, mert valaki sercintett egy méreteset. Itt nem Magyarország van a térképen, hanem az egykori kommunista államok. Az olyan cserkészek is bele illenek, akik már az uniós kiválásból akar még hasznot húzni, mert szerintük a lopott cuccot meg kell tartani. Azt viszont ha zárolják bárhol, ti is szopni fogtok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.