Milyen fura az emberi elme, ha hívőnek áll? Látja, tapasztalja, hogy a dolgok körülötte homlokegyenest másként vannak, mint ahogy a "szentírásnak" tartott hirdeti, de mégsem korrigálják nézetüket. Nem lehet egyszerű manapság Fidesz-hívőnek lenni! Ágoston László is erről ír.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezt a Mészárost sem az eszéért szeretik.
A napokban hallottam egy beszélgetést, ahol feltették a fidesz hívőnek a kérdést. Mit szólna ahhoz, ha kiderülne amiről régóta hallani, vagyis, hogy orbán a leggazdagabb magyar? Mit szólna ha bizonyíték lenne rá, hogy száz, ezer milliárdok vannak a számláin?
Nem azt mondta, hogy az kizárt, hanem azt, hogy nem érdekelné. Szerinte megérdemli, mert az országért, a magyarokért dolgozik.
Tehát szerinte, aki ellop súlyos milliárdokat egy társadalomtól, az azokért dolgozik... hmmmm...
Mi ez, ha nem súlyos elmezavar???
Tehát egy sok milliárdos kampány, egy sokmilliárdos elbukott népszavazás, egy sok milliárdos konzultáció, szabadságharcok és ki tudja még mi után, tök rendben van ha kiderül, hogy a szekta át van baszva.
Mert, hogy csak ők nem tudták eddig.
Hú de qrva beteg ez a társadalom :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.