A Népszava szombati számaiban érdeklődéssel olvasom Lendvai Ildikó cikkeit. Az MSZP volt elnökéből jó publicista lett, tegnap például Karácsony Gergely és a szocialisták kapcsolatát értelmezte. Van azonban egy mellékmondata, mely más irányba tereli a gondolkodásomat. Azt írja, hogy „Az MSZP valóban nem nézett szembe elvárható mélységben saját kormányzása vállalandó és hibás elemeivel, és úgy istenigazából nem szálazta szét ezeket.” A fogalmazásmód nemcsak önkritikus, hanem megszépítő is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Márpedig egy tabula rasa elkészítése nélkül, egy bocsánatkérés, egy Mea Culpa nélkül hiába kér újra bizalmat a kormányzásra (rendszerváltásra)!
Így hiteltelen az egész erölködésük!
Pálinkás Pál
@Béla333: Nem baj Bélám...,Bernike hiteles a posványosi produkciója után...meg hogy fenntartaná a románok szavazati jogát...Apropó,hogy álltok,bejutás meglesz egyedül,fideszkoalíció nélkül???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.