Az Orbán Viktor megbízásából felvásárolt tévécsatorna egy cseppet sem gázolt bele a lelkembe. Sőt! Még csak meg sem sértődtem az ott elhangzottaktól. Ugyan miért kellett volna? Ezt a médiának nevezett förmedvényt az adófizetők pénzén vette meg Mészáros Lőrinc aki a hatig nem tud számolni az egy kezén levő ujjak miatt. Aki meg eladta egykor már az akkor semmi tévécsatornát, az a gravitációt is már Ikaruszban méri Iránban milliárdokért az adófizetők pénzén. És ha jelenleg nem kormányközeli lenne Széles Gábor elvtárs a korábbi tulajdonos, már régen elszállt volna az eddig összelopott milliárdok hiányában ha a maga tehetségéből kellene megélnie.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Miért kell letagadni bárkinek a múltját???
.
------- Bencsik András azt mondja, hogy nem volt kommunista
.
uploads.disquscdn.com/images/ecc1e58cb6abc70ca06a1b02a871c51b7eae1c0c4e2dea43eddbbb44e0fd218f.gif
.
Hogy, hogy nem?
Nem akárkivel parolázott!!!
Eladott Ország
Bencsik András, te szégyene az emberi evolúciónak! Te kitartott senkiházi! Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, munkásőrök a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben.Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. Akkor hát én – alulírott hazaáruló – fenyegető, minden jóérzést és normalitást nélkülöző szavaidhoz már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. Ennek a hazaárulózó pusztításnak vége lesz egyszer. Jó, ha tudod, Bencsik!
Aki Én
Már megint azt kritizálják, amit maguk sokszorosan elkövetnek. Meglehet nézni a propaganda lapokban mennyi névtelen írás van. Ráadásul ez esetben nem is igaz.
De hát a köpönyegforgató kivedlett komcsi korcsok sosem voltak tisztességes lények.
kokopelli
@nyanya001: ..beß@rok,ha ilyen kivénhedt,zsíros,takonyfogós még operett-
huszárnak is szomorú hímivarsejtet látok! Azt mondtuk anno:"a csupasz ß@-
ros scheggem szebb,mint te díszmagyarban!" ...itt a bizonyíték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.