Tudom már! A nemzet kormánya az"őrület országa" címre törve kiszivárogtta lapjának, az Origónak,a mestertervet! Szerdán tárgyalják a szintén nemzeti parlamentben Soros György kitiltásának őrült ötletét. Ha elfogadják - amire nagy az esély - az idős milliárdos többet nem léphet szülőföldjére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a mocsok geci csürhe két embertől fosik! Gyurcsány és Soros!Ettől a két névtől eléri őket a szapora fosás! Az idegbaj kerülgeti őket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@dr préditákor: Valaki majd csak adja az arcát a bandájukból!
Pöpec
@Pálinkás Pál: minden szavad igaz.
Már korábban írtam, most ismétlem: shikari alias zsizmás kandúr. Netkápó. Román volt secus, ceasescu halála után állástalanná és hontalanná vált besúgó, aki orbán szolgálatába állt. Küldetése, hogy szétbarmolja a kormánykritikus híroldal komment szekcióját. Ez persze munkát igényel tőle, sok ideje rámegy, és választékos b@sztatásnak teszi ki magát. Hozzászólásai és hangulatjelentései után fizetik, egyszerű netkápó. Lejelent számos nicknevet, számolják a hsz-eit, és kapja a zsét.
Erre kitalálta a durrbincs nevű trollprogramot aki helyette ontja a baromságot. Nem kell személyesen itt lennie, és mégis dől a lé. A kommentelőket piszkálni is jó, ezzel elégíti ki aljas szellemi szükségleteit. orbánnak pedig ez így tökéletes.
Aki beszélget a trollprogrammal, keresi a pénzt cicusnak.
Csak hogy tudd kivel beszélgetsz, leírtam a véleményem. A netkápó sem tudja levetkőzni stílusát.
Ennyi hozzászólásból már rég megírta orbánnak a hangulatjelentést.
Pöpec
@bakcsubakka: Hosszabb megfigyelés eredménye. "Senkiházi " - hát ettől súlyosabb minősítést is bevállalnék. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.