Az ukrán határ közelében tömegessé vált a visszaélés a Magyar Népköztársaság és a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetsége közötti, a szociális ellátás területén való együttműködésről szóló, több mint ötven évvel ezelőtti egyezmény rendelkezéseivel. Ennek lényege, hogy ukrán állampolgárok tömegével létesítenek fiktív lakcímet, majd nyújtják be igényüket az egykori Szovjetunióban, illetve Ukrajnában szerzett szolgálati, biztosítási időre hivatkozva az ukrajnainál összehasonlíthatatlanul magasabb magyarországi ellátásra, jellemzően nyugellátásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És Gyurcsány Ferenc elzarándokol az ukrán határra és felsikolt: de hiszen itt külföldieknek adnak magyar nyugdíjat, miközben a szegény magyar nyugdíjasok éheznek! Tűrhetetlen! Tényleg az. A helyzet fennállt akkor is, amikor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt. Mégis egy Bajnai Gordon nevű ember volt kormányon abban a röpke egy évben, amikor a volt szovjet tagköztársaságok és Magyarország között a mai napig fennálló szerződést fel akarta mondani a kormány. Elő is készítették, le is tárgyalták a szerződő felekkel. Aláírni már nem volt idő, Orbánnak pedig nem volt érdeke aláírni. Így hát a mai napig milliárdokat fizetünk olyan nyugdíjasoknak, akik egy percig nem dolgoztak Magyarországon, egy fillért nem fizettek be a közösbe. És most jön a választás és Gyurcsány Ferenc megtalálta a tutit. Miközben évek óta tudnia kell(ene róla). Mert kormányfőként tudnia kellett volna róla. Mert évek óta téma a médiában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.