A Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei – reagált a Fidesz szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára.

A Demokratikus Koalíció képviselőjelöltjeit bemutató szombati rendezvényen Gyurcsány Ferenc arra kérte a párt képviselőjelöltjeit, hogy legyenek az Orbán-kormány kérlelhetetlen, ádáz ellenfelei.

Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozatára

Gyurcsány Ferenc pártelnök kezet fog Gy. Németh Erzsébet jelölttel a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti, valamint Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei egyéni képviselőjelöltjeit bemutató rendezvényen a budapesti Benczúr Hotelban 2018. január 20-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Fidesz közleményében úgy fogalmaz, hogy a DK jelöltjei egy olyan embert szolgálnak, aki egyszer már tönkretette az országot, és ha tehetné, akkor ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most már bevándorlóországot is csinálna Magyarországból.

(MTI)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@division: "Aki bűnös azt el is kell számoltatni." XD
Hol?
Rendőrség?
Pintér?
Ügyészség?
Polt?
ÁSZ?
Domokos?
PSZÁF?
Matolcsy?
KEHI?
Gaál?
Még is melyik lép fel a Fidesz és strómanjaival szemben?
Egy olyan országban, ahol a vagyonosodási bizottság nem talál hibát abban, hogy valaki többet takarít meg évente, mint amennyit keres, nincs jelentősége annak, hogy kit nevezhetsz bűnözösnek
Ugyanis azok hozzák a törvényeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Ez a mondatszerkesztes teljesen elfogadhato a beszelt nyelvben, semmi nem kifogasolhato rajta. Azert ciszont ne tolj le, - mint ahogy en sem teszem - , hogy ti ketten hol tartotok egy masik cikknel elkezdett veszekedesben. Ennel a cikknel igenis te kotottel bele a negylegcsavarosba, es nem O beled.
Kulonben pedig a fenti hsz-ben azt mondtam, hogy talan a cikkhez (is) kellett volna hozzaszolnod, nem pedig a szemelyeskedessel torodnod...
division
@karma1: Még egyszer megkérdezem: Mi közöd van az egészhez?
karma1
@division: Meg egyszer megkerdezem: mikor fogsz egyszer egy cikkhez hozzaszolni, es nem @quadrocopter:-rel szemelyeskedni? Ez is egy egyszeru kerdes volt, - de erre sem valaszolsz, velem is csak szemelyeskedsz.
Na pa'...
division
@karma1: Nem ismered a kettőnk közti előzményeket, sem azt hogy azon a napon mik zajlottak le közöttünk amikor ez a cikk megjelent. A témáról meg már kifejtettem máshol a véleményemet, de leírom ismét: Igaza van a Fidesznek Gyurcsányékkal kapcsolatosan. Semmit nem tudnak felmutatni azzal kapcsolatban hogy az ország érdekeit szolgálták volna (kurva ország, hazudtunk éjjel-nappal, stb.). Most a Fidesz sem jó sokaknak, de hogy Gyurcsány hitelesebb lehetne mint most Orbán...Ne.
bence
Az orbán párt jelöltjei Magyarország legnagyobb ellenfelei.A fidesz jelöltjei , egy olyan embert szolgálnak aki már nem először tette tönkre az országot ! Ha megváltozna is , újra ugyanott folytatná ahol abbahagyta , és hazugságai ellenére is titokban bevándorlóországot csinált Magyarországból ! ( Válasz a fidesz reakciójára )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.