Gyurcsány Ferenc a héten azt mutatta be, hogy a határ mellett némely magyarországi településre tömegesen jelentenek be ukránokat, akik kiemelt magyar nyugdíjat kaphatnak az államtól. Most a DK nyíregyházi képviselőjelöltje feljelentést tett az ügyben. ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon jól tette, persze semmi eredménye nem lesz mert a polpot nem lát bűncselekményre utaló dolgokat !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@quadrocopter: Volt már hogy beadta a kulcsot! :-)
Csizmás Kond
@Mézike: Naszóval ..olvasgattam ezt-azt...a mai magyarországi nyugdíjrendszer nem állampolgársághoz kötött, hanem biztosításhoz. Az a zukrán aki idetelpedik és beadott igazolásait elfogadják jogosult lesz nyugdíjra...de mivel ő egy másik országba fizette a járulékait ezért a nyugdíját is onnan küldik.
És most politizáljunk...nem tudom hány ukrán lehet aki innen kap nyugdíjat de tegyük fel vannak úgy húszezren vagy ötvenezren...na most Orbánt azért basztatják, hogy ingyen nyugdíjat ad...és az ötvenezer szavazatot jelent...mi lenne ha egyszerűen eltörölné azt az izét és nagyhangon kijelentené, hogy márpedig holnaptól nincs ilyen, minden gyanús kiutalást megszüntetnek...vajon hány szavazatot nyerne...mert szerintem sokkal többet mint ötvenezer...
Mézike
@Csizmás Kond: Drága egyetlen Cirmi mirmi... ez nem biztosításhoz kötött hanem a Kádári egyezményhez amit még anno a szovjetekkel hozott össze.
Édes bogaram! azt levajaztuk hogy olyan a mesében sincs hogy ukrajna átutalja nekik itt vesznek ki házat, illetve fizetnek azért hogy bejelentkezhessenek..., na mindegy ez így életképtelen.
Mákos bobájka! ez a volt szovjetúnió területén élő magyar nemzetiségre vonatkozik. Nem csak az Ukránokra. De ők vannak a legtöbben.
Több mint ötvenezer. Nem nyerne annyit.
Csizmás Kond
@Mézike: ...remélem megérjük a választásokat...és akkor kiderül kik honnan és hányan szavaztak...
Amúgy ha van időd még számolj utána, hogy egy ilyen ukrán mennyit kap az öt év alatt...és az megér-e egy szavazatot...mert hinni lehet úgy is ha az embernek fogalma sincs a dolgokról.
Csizmás Kond
@Mézike: ...és van-e folytatás..tudod mire értem ?
Mézike
@Csizmás Kond: Orbánnak megéri, mert nem ő hanem mi fizetjük azt a szavazatot.
Melyiknek legyen? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.