Tegnap az ECHO tv egyik műsorában Dörner György az Új Színház igazgatója – arra a kérdésre, hogyan lehet megőrizni a magyar kultúrát – így válaszolt: egy másik űrgalaxisból idejön majd egy űrhajó s kiszállnak belőle a tanítványok s a tanár magyarázza, a régészeti leletek történetét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez történik az egész országban mindenhol, ahol a nemzeti-keresztény-polgári salak hatalomra jutott. Olyan nem lehet, hogy egy valóban hozzáértő, az igazi szakma által támogatott, népszerű, értéket teremtő szakember érdemei elismeréseképpen a helyén maradhasson, mert az egyszerűen összeegyeztethetetlen a nemzeti suttyóság éthoszával. Mert csak a Fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás. Jönnek a fehérvári huszárok, a Dörnerek, a Nemcsákok, a Vidnyánszkyk és a haza fényre derül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.