Orbán és a sunyi aljas egyházak amikor védelmükbe veszik a keresztényeket többek között ezeket az aljasságokat, népirtásokat is védik. Jelenleg ők nyúzzák és irtják a magyarokat és köpködik Európát holott a magyar és európai adófizetők pénzeit lopják el napi szinten. Keresztes háborúk (1095-1291) Első keresztes háború: 1095-ben II. Orbán pápa parancsára. 1096. június 24-én Magyarországon, Zimonyban ezreket mészároltak le, 1096. június 12-én Mosonban ezreket mészároltak le. 1096. szeptember 9 és 26 között Nikaibán ezreket mészároltak le. 1098 januárjáig 40 fővárost és 200 erődöt foglaltak el (a mészárlás adatai ismeretlenek). 1098. június 3-a után Antiókiát elfoglalták, 10. 000-60. 000 embert mészároltak le. 1098. június 28-án 100. 000 törököt öltek meg (nők és gyermekek is). Itt a keresztények “mást ártalmat nem okoztak a nőknek, mint hogy a kardokat átdöfték a hasukon” – mondja a keresztény krónikás a chartres-i Fuclher. 1098. december 11-én Marrában (vagy Maraat...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Borzalmas bűnök ezek. Ha muszlim lennék soha meg nem bocsájtanám.
Aki Én
@peterkelemen: Mint ahogy vannak a jó kommunisták meg a rossz kommunisták, úgy vannak a jó tömeggyilkosok meg a rossz tömeggyilkosok.
A vége mindig az, hogy minden megbocsátható, elnézhető, csak a szeretett vezető kritizálása, hazugságaival való szembesítése nem.
A szekta ennek fényében értékel mindent.
Csizmás Kond
...ismét az a fránya történelem... a keresztesháborúk a muszlim terjeszkedés megakadályozását és az addig elfoglalt területek visszaszerzésére irányult.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Hogy te egy mekkora gyökér vagy...! Nos akkor ugorj neki paraszt,miért indultak a keresztes háborúk?
De segítek neked f@szfej "A hódító hadjáratok egyik fontos mozzanata volt, amikor 638-ban I. Omár kalifa serege elfoglalta Jeruzsálemet. Jeruzsálem elvesztése a keresztények számára nagy veszteség volt, mivel szent helynek tartották, amiért Jézus itt élt, tanított, és a kereszthalált is itt szenvedte el."
értelmezed gyengeelméjű..a muszlim haverjaid már akkor is hódító háborút vívtak...aminek végső eredménye lett a Keresztes háborúk!...Libsikém...jó lenne a tényeknél maradni,nem hülyességeket ideokádni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.