Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint az ENSZ globális migrációs csomagjának az alapállítása nem felel meg a valóságnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Evidencia

A mi derék külgarázdánk egy régi bugyuta gyerek-bődlít játszik

Mondj egy számot!
Hat!
Hét – én nyertem, mert a nagyobb nyer!
Most én mondok egyet: hat!
Hét!
Most is én nyertem mert most a kisebb nyert!
Ki ne emlékezne – ha nem is a szakra – a mentalitásra, amit tükröz. Én mondom meg a terminológiát és hozom a szabályokat.
Itt van ami derék külgarázdánk, aki mára eljutott az ENSZ meggyalázáshoz is. A minap talán Prágában (?) azt tudta mondani, hogy „Az ENSZ globális migrációs csomagjának terve kísértetiesen hasonlít a Soros-tervre”!
Tudván, hogy ez a bizonyos Soros-terv – olyan mint a Pom-pom: „Hogy nem ismeritek? Ó, igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudja változtatni az alakját! Ha akarja, olyan, mint a …” – valójában csak az agyrémük, így nyugodtan lehet állítaniuk bármire, hogy pont olyan: „szőrpamacs vagy paróka vagy egyujjas, kifordított bundakesztyű vagy szobafestő pemzli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább egy szőrsapkához hasonlít”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.