A nő férje kórházba került, ekkor lett mindenből elege.

Több késszúrással végzett 89 éves anyjával, majd magát is meg akarta ölni a foktői nő. Lánya döbbenetes módon úgy látja, jobb lett volna anyjának, ha be tudja fejezni az öngyilkosságot.

Foktói anyagyilkosság: ezért nyúlt a késhez a 63 éves asszony

Borzalmas családi tragédia rázott meg egy 1500 lelket számláló Bács-Kiskun megyei falucskát. A foktői Petőfi Sándor utcában Gizella több szúrással halálra késelte fek­vőbeteg, 89 éves édesanyját – írja a Bors.

Szörnyű tette után maga ellen fordította a kést, de nem járt sikerrel. A ki­érkező rendőrök az anyja holtteste mellett találtak rá, majd kórházba szállították. Információink szerint Gizella már nyolc éve gondoskodott szerettéről, elkeseredésében pedig már másoknak is beszélt gyilkossági szándékáról.

Nagyon rendes asszony volt, a múlt héten is többször beszéltem vele az utcán. Láttam rajta, túlterhelte magát, jelezte is, hogy mire készül. Persze mondtam neki, hogy ne csináljon hülyeséget, de sajnos nem vettem komolyan. Nem gondoltam, hogy képes megtenni, hiszen nagyon szerette

– mondta megtörten a Borsnak az egyik szomszéd.

A 63 éves, korábban egészségügyben dolgozó asszony nem akarta szeretetotthonba vinni az anyját. Az elmúlt hónapokban viszont egyedül maradt vele. Szintén súlyos beteg férje ugyanis október óta kórházban van.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szörnyű tragédia és micsoda elkeseredettség kell ehhez. Borzasztóan szomorú, hogy valaki arra az elhatározásra jusson, hogy ilyen megoldást válasszon!
1magyar
Felmondták az idegei a szolgálatot. Nem csodálom, nálunk is az egyik szülő halála előtt pár évvel az egész családot kiidegelte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.