A két és fél évvel ezelőtt történt karambolt miatt a színészt többször megműtötték, emiatt a munkából is kiesett. Rékasi nemrég szemtől szemben is találkozhatott a balesetben érintett autóssal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rékasi a hibás a KRESZ szerint!!!
KRESZ 34. Par. (8) Tilos előzni (e)
-útkeresztezõdésben és közvetlenül útkeresztezõdés elõtt, kivéve
- ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi.
Eddig sem tartottam különösebben nagy színésznek, vagy extra embernek. Emellett furcsállom, hogy vádemelésig ment az ügy, nem vagyok közlekedési szakértő, de a KRESZ szerint nagyon nem Rékasinak van igaza. Nem is értem. Egyébként még kutyába kellett volna lemenni a másik félnek, vagy mit akar? Fog a biztosítótól kapni egy rakás pénzt, de neki még a másik ember megalázása is kell. Ellenszenves viselkedés, de így tett végig, már első pillanatban mikor tehette, telenyomta a médiát a hatalmas kártérítési igényével, meg a "vádlott" már előre keresztre feszítésével. Remélem a tárgyalás végén kisebb arca lesz. Ellenszenves egy figura.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Igen , ezért is gondolom úgy hogy a felelősség megosztott. Mind a két fél hibázhatott!!!
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Ami tény : a személyautó bal első kereke kitört. Vagyis Rékasy robogójának becsapódási sebességi ereje lezúzta a gépkocsi futóművét. Az autó nem elsodorta, nem kilökte egyenes haladási vonalából a robogót, hanem a robogó csapódott bele a hozzá képest szinte derékszögben lévő autó elejének. Rákasi hunyó.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: "kivéve
- ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi."
A Háros utca védett letáblázott út...de...az autós már jelezte a kanyarodási szándékát tehát rékasi max jobbról előzhetett volna..
Arról nem is beszélve hogy a hivatalos jegyzőkönyv szerint is túllépte a megengedett sebességet!
simmering73
@papa.49: Sokat mond, hogy az autós elismerte a felelősségét. Tehát minimum nem nézett a tükörbe vagy nem használta az indexet (sem). Ez persze nem mentesíti Rékasit sem a felelősség alól, ha a kresz szabályait áthágja (megosztott felelősség). Sokat vezetek, sokat motorozok, látom milyen hajmeresztő a közlekedési morál. Én évente kb tízszer meghalhatnék a motoron, ha nem figyelnék ezerrel.
simmering73
@papa.49: "ha az előttem haladó nem tartja be a szabályokat, nekem kell minden elkövethetőt megtenni a baleset elkerülése érdekében". Ez egy picit sántít. Ha az előttem haladó nem tartja be a szabályokat - azaz nem indexel - nekem miért kéne tudnom, hogy be akar fordulni? Ha már látom a felelőtlen magatartását, akkor igen, mindent meg kell tennem a baleset elkerülése érdekében. Azaz nem mehetek szándékosan bele. Ezt nem feltételezném a motorosról, mert az egyenlő lehetne a halállal is.
papa.49
@simmering73: Erre én azt mondom én is motoroztam 14 évig télen nyáron bármilyen időben ...
Nem tudom mennyire ismered a Háros utcát egy emelkedőn vezet felfelé, keskeny, kanyarog is kissé, ahol az eset történt pont olyan hely az autót kb. 50 méterről láthatod meg ha felfelé mégy, a ,,sztárocska,, húzta a nyelét a robogójának, ami bőven rendszámosnak kéne lennie, mivel erősebb a motorja a segédmotoros kategóriánál, a végsebessége se 40 km/ óra !!!
De ez mind most részlet kérdés, a lényeg a becsapódás helye a BAL HÁTSÓAJTÓ, ez azt mutatja a kocsi már keresztben volt mikor a majom berohant, ha valóban tudna motorozni tudhatná hogy egy jobb döntéssel elkerülhette volna a találkozást, de nem tud ...
Az meg hogy az autós elismerte a felelősségét ki tudja milyen ráhatás miatt volt !!! Te írtad ,,hogy ha már látom a felelőtlen magatartását,, igen ha nem 70-80 körül bukkan fel a fütyi a kocsi mögött, akkor látta volna !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.