Rékasi Zsigmond (Ziggy) szinte egyik napról a másikra lett ismert, miután több kormányellenes tüntetésen is felszólalt és verseket szavalt. Aktív résztvevője volt a múlt pénteki diáktüntetésnek is. Külön megvárták, hogy egyedül legyen édesanyám, és akkor törtek rá. Felháborító, ami ebben az országban megy. Tenni kell az elnyomó rezsim ellen! Nem fogom hagyni magam.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a hétköznapi fasizmus diszkrét bája... most jön majd, h drogozik és h pedofil képeket találtak a gépén...

Ettől nagyobb bakit az Ungarische Volkspolizei nehezen tudott volna elkövetni. Ziggy ismertsége, népszerűsége egyszerre megnő majd. Mennyivel többet ártott volna neki, ha a propagandaminiszter nyilvánosan megdicséri... Látszik, h a most regnáló férgek soha nem olvastak semmit Rejtő Jenőtől...

Hajrá, Ziggy! Velem máris eggyel több híved van.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Tanú című film jelenete ugrik be , amikor "éjjel jön a nagy fekete autó"
Nessy
Pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Aki ezt elfeledi, annak ma annyi! Ha vállalkozása van. jön a NAV. ÁSZ, NÉBIH, munkavédelem, meg amilyen állami szerv csak létezik. Ha civilszervezet, ha magánszemély akkor rendőrség, TEK.
Aztán az ügyészség természetesen talál okot a nyomozásra!
Természetesen fidesz hívő esetében le lophatja a csillagokat az égről, el sikkaszthatja a Holdat, akkor sincs ok a nyomozásra!
Jöhet a hozsanna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.