Egy napig sem tartott a kurucos állásfoglalás a forró krumplivá váló ügyben: miután a szerdai közgyűlésen a kormánypárti képviselők véletlenül megszavazták a szocialista és az LMP-s városatya indítványát, hogy a város kérje ki a kormánytól a Tiborcz István cégeivel kapcsolatos OLAF-jelentést, a kormánypárti városatyák csütörtökre rendkívüli közgyűlést hívtak össze, s egy új indítvány alapján hatályon kívül helyezték az előző napi döntést. Ekkor már sikerült egységesen voksolnia a kormánypárti többségnek. hirdetés A Fidesz helyi frakcióvezetője megpróbálta megmagyarázni az előző napi bakit – ami, úgy tudjuk, komoly vihart kavart nemcsak a zalai megyeszékhely fideszesei között, de a budapesti pártközpontban is –, többek között arra hivatkozott, hogy a képviselők a közgyűlés előtt bizottsági üléseken vettek részt, ráadásul az ominózus indítványig már vagy negyvenszer szavaztak, így igencsak elfáradtak, s emiatt hibáztak. – Legalábbis gyanús, hogy egyszerre hatan blokkoltak le –...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem is tudom, melyik a szánalmasabb: ha a főnök leszól és ők a farkukat behúzva rögtön újra szavaznak, vagy ha annyira hülyék, hogy azt sem tudták elsőre, hogy melyik gombot kell megnyomniuk? Mi vesz rá egy "városatyát" hogy ennyire seggfejnek mutassa magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.