Hajós térségében egy társas vadászaton történt az eset.

Vadászbalesetben meghalt egy 48 éves hajtó vasárnap reggel a Bács-Kiskun megyei Hajóson. A vadászaton résztvevő 50 éves szegedi férfi 9 óra 10 perc körül a fegyveréből leadott lövéssel eltalálta az egyik hajtót, aki a helyszínen életét vesztette.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Zsolt ellen. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Tragédia a vadászaton: lelőtte a hajtót egy szegedi férfi

(Police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
20 milliós kártérítés + felfüggesztett börtön lesz a jogerős ítélet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A vadászat és vadgazdaság egy borzasztóan felelősségteljes és veszélyes szakma.
Erre mindig odakeveredik néhány újgazdag hülye, amelyik meg van arról győződve, hogy a pénzéért neki hajtókilövési-engedélye is van. És a gond az, hogy él is vele.
Biztos komoly pénzeket hoz a vadászat, mint """"sport"""", de azért minden hülyét nem kéne engedni sportolni. Az ilyen menjen el ""sporthorgásznak"", ott legfeljebb a horgot tudja a mellette állóba belevágni. Szem és egyéb kényes területeket leszámítva, mérhetetlenül kisebb a rizikó vele szemben. És a halakat még hajtani se kell.
De szóba jöhet még a sakk is. Legfeljebb túl erősen lép a táblán és eltöri a kezét. Viszont az a sajátja.
advocat
Már elnézést, nem hajtóvadászat volt? Bocsánat, de ez kikívánkozott! És egyébként az ilyen hogy kap fegyverviselési engedélyt? Elvtársak! Nyomozni kellene az ilyenek után, mert ez felhívás gyilkosságra!
wagabund
-Tisztelt bíróság! A vadász elmondása szerint egyértelmű, hogy a hajtó a lövedék elé ugrott. Erről a vadász nem tehet, ő a nyúlra lőtt.
-Kérem védencem felmentését.
namihami
@wagabund: És még annyit tennék hozzá T. Bíróság, hogy így utólag bebizonyosodott, hogy a lelőtt hajtó vagy a Soros volt vagy valamelyik helyi civilszervezet korifeusa volt. Tehát védencem nemhogy nem bűnös, de radikálisan elősegítette a honi közélet tisztítását és tisztaságát.
kokopelli
@dr. prédikátor: ..beledőlt a saját golyójába? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.