Ki emlékszik már arra, hogy az Orbán-kormány tavaly februárban is indított nemzeti konzultáció nevű kampányt? Akkor az egyik fő téma a rezsicsökkentés megvédése volt. Ezért kellett Brüsszelt megállítani. Alig telt el egy év, és kiderült, hogy Brüsszelt nem lehet megállítani: az E. ON öt százalékkal olcsóbban kínálja a gázt a lakossági fogyasztóknak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Okosabb lett volna csöndbe maradni

addig-addig közeledtek, míg egyértelművé vált, hogy egy újabb kegy a nagyon jó-módúaknak

Volt egy aprócska hír arról, hogy az E.ON nevű cégtől olcsóbban lehet gázt kapni. Ami addig csak egy hír volt még a derék, szép és okos Rezsi Sziszi kezébe nem vette - pontosabban szájára nem vette - a dolgot. Kiállt középre és hangosan kukorékolt:
Ek a kezekkel a választásoktól,
egyértelműen politikai lépés ellenük, hogy az E.ON nem rántja le a fogyasztókat, és olcsóbban, piaci áron adja a gázt.,
sőt: „BRÜSSZEL OLDALÁN" SZÁLLT BE ÍGY A CÉG "A POLITIKAI ÜTÖK-KAPOKBA”! =))
Nos erre – pontosabban az ezt követő hangzavarban – kiderült, hogy valójában az egész csak a nagyfogyasztású háztartásokra vonatkozik! Pont ahogy Sziszi „szép-emlékű” debut -jánál az igazai megtakarítás a leggazdagabbaknak hoz igazán! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.