A Fidesz szerint az LMP-s Szél Bernadett egyre több bizonyítékát adja annak, hogy ő is a "Soros-hálózat" zsebében van.

Így reagált a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében az LMP miniszterelnök-jelöltjének szombati, budapesti országértékelő beszédére.

Csak a szokásos: Szél Bernadett országértékelőjére is reagált a Fidesz

MTI Fotó/Máthé Zoltán

A Fidesz közleményében kifejtette: korábban maga Szél Bernadett is egy bevándorlásszervező Soros-egyesületnél dolgozott, amely szerint a migránsok jobbak, mint a magyarok. Most pedig a magyar parlamentben és az Európai Parlamentben is Soros érdekeit szolgálja – fogalmaztak, felidézve, hogy az LMP az EP-ben eddig minden migránspárti javaslatot elfogadott.

A nagyobbik kormánypárt szerint Szél Bernadett egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki Soros zsebében van, s aki az LMP-ből is csak egy újabb kiábrándító baloldali pártot csinált – olvasható a közleményben.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem vagyok Bernike ellen, jo lenne egy tokos csaj vegre a sok idiota kozott. DE: akkor miert nem talal meg az lmp engem is? Mas part megtalalt e-mailben - csodalkoztam is, hogyan - igaz, en rajuk sem fogok szavazni, mert a moralom nem engedi meg, hogyha nem elek otthon, nem oda fizetem az adomat, hogy koveteljem meg, mit hogyan es foleg hogy KI csinalja azt az elkovetkezendo 4 evben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ez a Sorosozás vicc, hiszen már Kádár EZERSZER ÉLHETŐBB RENDSZERÉBEN "is" szerepet játszott, azaz FELKAROLTA "civil" korában a mi kis félresikerült VIKTÁTORUNKAT!
.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Az a vicces az egészben, hogy Soros György maradt az ami volt, TÁMOGATJA, ÉS TÁMOGATTA a rendszer "civil" ellenállóit az első számú "soros kitartottal" szemben!
.
Ki gondolta volna, hogy ez a "falusi gyerek" is egyszer, na nem úgy, mint Kádár, de nagyon VACAK UTÁNZATA "is" ránő a SOHA NEM LÁTOTT ALATTVALÓI feJére, és BELERÓKÁZIK ABBA A TÁNYÉRBA, amelyből "már" az ÁTKOSBAN IS JÓKAT FALATOZOTT!
.
Soros talán NEM IS ISMERTE ezt a "vidéki gyereket", csak az ALAPÍTVÁNYÁT kukkolta ki, és jó időben jó helyen volt a KIS MIHASZNA!
magyarbakancs
@durbincs: nyasgem,nyasgem,nyasgem,nyasgem,nyasgem
magyarbakancs
@durbincs: Rozsomák cserélje a kapcát ? szaga akár az oposszumé ?
marék szotyi ésszel ? csak vergődik ? Orbitál pöttöm ?
Nessy
Mit gondoltok, nem a Soros keze van abban is, hogy ilyen pocsék hetünk lesz időjárás szempontjából?
Pálinkás Pál
@Béla333: Csakhogy majom,mint azt a felvétel is bizonyítja,nem volt semmiféle vita!!!Szépen kinyalta a fidesz valagát a bettikéd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.