A DK nem elnéző korábbi szövetségesével – szerintük Bokros Lajos pártja egyértelműen a Fideszt segíti indulásával az áprilisi választásokon. A Modern Magyarország Mozgalom 32 választókerületben indít jelöltet. Olyan helyeken is, ahol korábban a baloldal nyert vagy esélyes volt. Bokros Lajos pártelnök például Oláh Lajos DK-s politikussal szemben indul Budapest 5-ös számú választókerületében – ahol utóbbi már nyert négy éve.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Soha nem gondoltam volna, hogy Bokros ennyire elrugaszkodik a valosagtol, es ennyire nem meri fel a sajat helyzetet. Vajon miert nem indult eddig sehol sem? Es miert fontos neki most az onallo indulas? Kizarolag azert, hogy a mikropartja, - ami sose erte el onalloan az 1 %-ot sem -, most megprobaljon "part" maradni, MoMa ne'ven.
Megertem en, hogy maganak grundolta ki ezt a partot, es ebben latja a politikai eletet folytatni a rendszervaltas sikertelensege utan, hisz o a penzugyekhez ert a legjobban, es van velemenye a politikarol is.(Azon belul a monetaris kerdesek ketsegtelenul legjobb ismeroje).
Erdekes modon most azok allnak Bokros melle egy jot gyurcsanyozni, akik a Bokros csomag miatt elkivantak a radai rossebbe a politikust anno, mert megszorito intezkedesnek tekintettek a zsenialis penzugyi manovereit.
Mindegy, most egy jot lehet gyurcsanyozni, ...
Engem pedig rettenetesen emlekeztet Bokros durcija a tamogatasabol 1 %-ot veszitett lmp onalloskodo magatartasahoz...
Mindkettonek sok sikert kivanok a megmeretteteshez - Bokrosnak, lmp-nek szinten... Aprilis 9-en meglatjuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@karma1: a facebook oldaladba mikor pofátlankodtam bele ??? légyszíves bizonyítsd be hogy nem vagy egy hazudozó, képzelődő beteges valami hogy ilyent le mersz írni szégyen nélkül.
Amúgy senkit nincs jogod elítélni, neked van egy lehetőséged vagy jogod amit nem veszel kötelességnek és másokat is asszerint ítélsz...ez hiba és butaság.
..igen én fogok szavazni, mindig is szavaztam de soha senkinek nem mondtam, hogy ne szavazzon...ez ugyanis már bunkósság...
ja és besúgás...szerintem ezt a kiszben sujkolták beléd...elég alaposan...ezért erre már azért sem térnék ki mert mint a nevében is benne van a besúgó kint kell legyen...és miattam eddig sem kellett letiltsanak semmit sőt te még azt sem tudtad létezik-e ez alap amikor én már itt vitázram a hozzádhasonló kötekedőkkel.
...na meg a demokrácia...hát abban vagy a leggyengébb...a demokrácia az a fogalom ahol a jog kötelezettségé változik...de neked ez kínai...mert a hisztérikus liberális szajkózás, a diktatórikus felfogás, a tehetetlenségi akarnokság túlteng benned.
...mert aki csak pejoratívan tud valakit valamit megnevezni az távol áll a becsülettől.
Pöpec
@karma1: 12:30 Csatlakozom.
"Már korábban jeleztem: shikari alias csizmás kandúr. Netkápó. Román volt secus, ceasescu halála után állástalanná és hontalanná vált putyinista besúgó, aki orbán szolgálatába állt. Küldetése, hogy szétbarmolja a kormánykritikus híroldal komment szekcióját. Ez persze munkát igényel tőle, sok ideje rámegy, és választékos b@sztatásnak teszi ki magát. Hozzászólásai és hangulatjelentései után fizetik, egyszerű putyinbarát netkápó. Lejelent számos nicknevet, számolják a hsz-eit, és kapja a fidesztől a zsét.
Erre kitalálta a durrbincs nevű trollprogramot aki helyette ontja a baromságot. Nem kell személyesen itt lennie, és mégis dől a lé. A kommentelőket piszkálni is jó, ezzel elégíti ki aljas szellemi szükségleteit. orbánnak pedig ez így tökéletes.
A netkápó sem tudja levetkőzni stílusát."
Tehát shikari, csizmás, verőce és még tucatnyi nick egy zembert takar, @AKI Én találó megfogalmazásában: durbincs kérdőjelek nélkül :-)))))""
Bizony, putyinista besúgó, hivatásos feljelentő, ergo, a Köztársaság ellensége.
karma1
@Pöpec: Bar sajat tapasztalatom is van vele, nem is keves, a fenti megfogalmazas es munkakori leiras tokeletesen megfelel a valosagnak,...:o)))))
Pöpec
@karma1: Azt írja a besúgó 11:47-kor:
"Azt mondod te nem szavazol...nem teheted vagy akármi...szóval ha nem akkor miért agitálsz ???...mert az egy dolog, hogy te valamit szeretnél és az teljesen más dolog hogy aki itt él az is szeretne valamit ami nem föltétlen ugyanaz mint amit te szeretnél...tehát izgulni lehet és kell is de beleszólni már illetlenség ...vagy te nem így képzeled ?"
.
A szarházy pofátlanabb, mint gondoltam. Talán majd engedélyt kell kérni fórumozáshoz egy román eresztésű besúgótól?
karma1
@Pöpec: Bezonyam!,.. Nekem meg is mondta kb. masfel eve, hogy engem ki akar oktatni,... Hat engem meg anyam-apam sem akart "kioktatni" - pejorative - max. ok szeretettel neveltek a jora, becsuletre... Hat nem Mena Saghtol fogom megtanulni Csikszeredarol, hogy itt mit es hogyan mondjak, mint sajat velemenyt.
Ilyen ember egyenlore meg nem szuletett meg...:o)))
Nem kell engem sem tisztelni, sem szeretni, de ahogy mindenki mas elmondhatja itt a velemenyet, azon a jogon en is elmondom a sajatomet ugy, ahogy erzem...:o)))
Aki tisztesegesen szol hozzam, ugyanazt a respektet kapja, aki belem kot, ugyanolyan viselkedest fog visszakapni, de inkabb tartozkodom az ilyenektol, mert nem megyek le a szintjukre, dagonyazzanak csak maguknak a pocsolyaban,... Nem sokan vannak, de ezekkel legalabb nem kell foglalkoznom...:o)))) Legyen szep napod, nekem mar szombat van masfel oraja, nehez volt a mai nap, 500 kilometer egy csaladtag temetesen,...Puszi Neked, jo szoszmotolest ezen az oldalon (is, monda' Kadar Janos elvtars...:o)))))
Pöpec
Jé, nicket váltott a macskaKond: shikari 13:33

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.