Az ellenzékben úgy számolnak, ha legalább 20 körüli körzetet megnyernek, Orbánnak nincs kétharmada. Ez nem lehetetlen, pláne ha működik a baloldal-Jobbik átszavazás. Hány helyen és hol bukhat a Fidesz-jelölt?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha már nem lenne meg a kétharmaduk, az is nagy szó lenne ebben az agyhalott országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ha már nem lenne meg a kétharmaduk, az is nagy szó lenne ebben az agyhalott országban.
Madácsi Pali
@Shikari: azt, hogy jól érzik magukat nem vitatom. Tudja Mexikó is elvan az USA mellet, és már mutatja mit jelent, hogy aki kimarad lemarad.
csipetke
@simmering73: 12:54 Szerintem már nem jön össze nekik a kétharmad.Azért ennyi idióta nincs,akik rájuk szavaznának,ahhoz túl sok disznóságuk kiderült..Lesznek még itt meglepetések..
Madácsi Pali
@Shikari: ön biztos! Viszont a most még bééégető kar 98%-a csak reménykedik. A demokráciában 20.000 ember főúri élete nem éri meg 9 millió nyomorát. Ezt tudja a maffia kormány és ügyvédeik is. Ezért tarják a búra alatt, a valóságtól elzárva, azt a 2.2 millió embert akik szavazatára április 8-án még szükségük van.
Madácsi Pali
@Shikari: teljesüljön óhaja! De az enyém is: ne legyenek az ön által vágyottnál többen!
csipetke
@Madácsi Pali: 13:31 Sok ember gondolkodik így hogyha a fidesz nyer,elhúznak az országból,és az ittmaradó seggnyalók eltarthatják a tolvaj bandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok