Az arénára még 2012-ben szántak 3,5 milliárd forintot, ám amint a helyszínen készült fotókból kiderült: még a félkész állapotban sincs az épület. A Menedzsmentfórum megszerezte annak a szigetszentmiklósi stadionnak a minisztériumi ellenőrzéséről szóló dokumentumokat, amelyről a minap lapunk is hírt adott. Az arénára még 2012-ben szántak 3,5 milliárd forintot, ám amint a helyszínen készült fotókból kiderült: még a félkész állapot is túlzásnak tűnik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ékes bizonyítéka annak, hogy a stadionépítés és a sport között esetleges kapcsolat van! =))
Rumcájsz 2
Ugyan kinek és mennyit kamatozott ez az üzlet.

MINDENKI MENJEN SZAVAZNI!
Equus
érdekes dolog lenne, ha a kárpótlás címén folyó szabadrablástól lekövetnl vki a sz.miklósi helyi potentátok éleetútját... a Földkiosztó Bizottságtól a polgármesteri székig... család egyik iserőse révén közvetlen rálátsom van arra, h a két fogattal(!) építőanyagot szállító, nevét elég keservesen leíró fickóból miként lett dollárban mérve is milliomos. Hogyan lettek az M0 melletti 3 aranykoronás földek kincsesbányák az ipari területté átminősítés után... hogyan lehetett a seemi közepére, szennyvíztisztító mellé lakótelepet építeni... város közepébe szemétátrakó telepet telepíteni, majd a több száz milliót érő telket fillérekért lenyúlni...
justhpeter
Nem csoda, erre épül az egész fideSS-rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.