Hetek óta a 89-es, rendszerváltó hangulatot érzékeli a városban – nyilatkozta az ATV-nek adott rövid telefoninterjújában hétfő reggel Márki-Zay Péter, akit vasárnap Hódmezővásárhely polgármesterévé választottak.

A kőkemény fideszes városban ellenzéki győzelmet szerző Márki-Zay kijelentette:

Úgy érzem, hogy a Fidesz mindenképpen megbukott és nagyon bizakodó vagyok a tavaszi választásokat illetően.

A politikus néhány hete már érezte a városban a rendszerváltó, „89-es” hangulatot, így bizakodó volt az eredmény miatt. Arra a kérdésre, hogy szerepet játszhatott-e a győzelmében az Elios-ügy vagy a Lázár János földjei mellett található titokzatos kastély, Márki-Zay azt válaszolta:

Márki-Zay Péter: Úgy érzem, a Fidesz megbukott

Nem emelne ki egy-egy ügyet, az sokkal jobban számított, hogy az embereket megfélemlítették a kampányban, azzal fenyegették meg őket, hogy elveszítik a lakásukat, az állásukat, beleavatkoztak a magánéletükbe.

Az Elios-botránnyal kapcsolatban újra elmondta, hogy a hódmezővásárhelyiek megérdemlik a tisztánlátást a közügyekben és a közpénzek elköltésében.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gratlula elsősorban a hódmezővásárhelyikenek és Márky-Zaj Péternek.!!! Jó munkát és sok sikert kívánok neki!!!
quadrocopter
Csak okosan, nyugodtan és tisztességesen, akkor a hordának bealkomyul!
Jozefina
Gratlula elsősorban a hódmezővásárhelyikenek és Márky-Zaj Péternek.!!! Jó munkát és sok sikert kívánok neki!!!
evacica
Gratulálok és sok sikert kívánok Márki-Zay Pérnek és a Vásárhelyi polgároknak! Köszönet, hogy példát mutattak az országnak, hogy hogy kell legyőzni a fideszes hordát!
Desischado
Gratulálok Márki-Zaj Péternek, és azt üzenem, csak így tovább! Ugye, hogy legyőzhető a fidesz? Végre megjelent a fény az alagút végén, hála az égnek!
kukac50
Gratulálok a Vásárhelyi választóknak,hogy a sok félre tájékoztatáson túl tisztán látták a helyzet élességét! Márki -Zaj Péternek sok sikert és jó egészséget kívánok!
karma1
Szuper ember kerult egy tisztesseges varos elere - van egy olyan erzesem, hogy az o stilusaval siman fog egyutt dolgozni a testuletben levo fideszes tobbseggel, akik most hirtelen ugyanazzal a helyzettel kell szembenezzenek, amibe ok zavartak, zavarjak bele mar 8. eve a magyarorszagon elo magyarokat.
A nyilvanossag mar vedelmet jelenthet Marki-Zaynak: mar nem lehet ot "csak ugy" lekaraktergyilkolni, felreallitani, buntetni, mert minden egyes, a varosnak nehezseget okozo intezkedesrol fogjak tudni, hogy az egy mesterseges, rosszakaratu es szemelyeskedo eljaras lenne.
Nagyon orulok, hogy legalabb a nagyobb varosokban - ahol kevesbbe lehet sakkban tartani, felrevezetni az embereket - kezdenek ontudatra ebredni az emberek.
Mondjak ki nyugodtan, hogy a kiraly meztelen - mar nem nekik kell menekulniuk a sajat hazajukbol,...
Sok ilyen kaliberu emberre lenne szukseg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.