Gyakorlatilag lezsidózták, gázkamrába küldték a zongoraművészt, mert nem tetszett neki a győztes dal.

Megosztotta a közönséget, hogy az AWS metál zenekar nyerte A Dal című műsort, tehát ők képviselik majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – írja az NLCafé.

Ez sokaknak nem tetszik, így van ezzel Szentpéteri Csilla, zongoraművész is, aki a Facebook oldalán adott hangot a véleményének.

Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt

A szabad véleménynyilvánítás jegyében a kemény szavak használatától sem riadt vissza, többek között azt írta hogy szerinte

az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz.

A posztját azóta már törölte, mert komoly fenyegetéseket kapott.

Miután legutóbbi bejegyzésemhez már olyan szintű, családomat, gyermeke­met, emberi mivoltomat gyalázó, elátkozó, gázkamrába szívesen küldő, akasszam fel magam, miért nem haltam meg születéskor, anyám miért nem halt meg, míg bent voltam, hülye picsa, idióta kurva, vénszatyor és társai beírások kerültek, így a posztot töröltem. Lezártam a vitának nem nevezhető sárdobálást. Aki továbbra is meg akar ölni, felakasztani, átkozni, jól fontolja meg

– írja Szentpéteri Csilla a Facebookon.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

(NLCafé)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@lópicigáspár: Egyetértek a mondanivalód elejével! A legvége kicsit sántít! Amíg a (szélső)baloldal azt fontolgatja, hogy a szélsőjobb(ikk)al összefog(hat) céljai érdekében, addig nem érdemes bűnbakot keresni az antiszemitizmusra, hisz az amúgy is több évszázados probléma!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@division: Ebben viszont igazad van, ez egy nagyképű kijelentés volt Csilla részéről.
division
@silber13: Pontosan. Nem szereti a kemény zenét? Nem probléma, csak maradjon csendben.
division
@Mirabilis: Már ne is haragudj, de Csillának nem kellett volna sértő megjegyzést tennie a műfajra. Már volt arra is példa hogy nyert a zene ezen a silány világversenyen, az pedig a Lordi volt. Te hallgasd csak nyugodtan a Delhusát meg a hasonló zenéket, de tiszteljük már meg azokat is akiket te nem szeretsz.
division
@Szeparepa2: Deep Purple gondolom nem ismeretlen:-)) Nos Ritchie Blackmore alapította a Rainbowt miután kivált a Purple - ből.
Kookas
@division: mind a két banda jól zenélt .
division
@Mirabilis: Igen, a vélemény szabad, de ez nem vélemény: "az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz". Ez alapvetően mocskolás. A Lordi - ra meg még nagyon sokan emlékeznek, tudod mennyien csak miattuk nézték a műsort? Azóta lett is pár lemezük. Celine Dion - on kívül meg a többség szerintem azt sem tudná kik a többiek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.