Vagyonelkobzást, korszerű egészségügyet és oktatást ígér az MSZP miniszterelnök-jelöltje. A lopott vagyon visszajár - mondta, és bejelentette, hogy győzelmük esetén antikorrupciós ügyészséget hoznak létre, és vagyonelkobzásokkal szerzik vissza a fideszes haveroknak és családtagoknak átjátszott közpénzt. Mindezt jogállami, legális módszerekkel tervezik végrehajtani. Karácsony beszélt arról is, hogy a visszaszerzett vagyon és az uniós támogatások együttesen fedeznék a humántőkébe, oktatásba és egészségügybe tervezett fejlesztéseket. Jelentős nyugdíjemelést is ígér az MSZP-P, elsőként a 100 ezer forint alatt nyugdíjakat zárkóztatnák fel. Emelnék továbbá az egészségügy támogatását, a cél egy mindenki számára hozzáférhető, jól működő rendszer megalkotása. Karácsony megjegyezte, jelenleg a közellátás lepusztult, viszont számos terület került magánkézbe, és természetesen a haszonélvezők mind fideszesek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A céljaival egyetértek! azzal nem,hogy miért vállalta el az MSZP-t.Ő egy jó szándékú ember nem érdemli meg Őt az MSZP-t:Ő jobbat érdemelne!
peterkelemen
Egyetértek a tervekkel, DE pont az ellenzék tartja a hatalomban Orbánt és bűnbandáját, mert nem hajlandóak a teljeskörű összefogásra. A nép nem fogja elfelejteni, mert sokan gondoskodni fogunk arról, hogy felemlegessük a mostani árulásukat. Ha ez így marad akkor az ellenzék Orbán cinkostársaivá züllik véglegesen.
advocat
Nem érdemeljük meg a kormányt, de az agymosottaknak ez jó. Az sem számít, hogy olcsóbb lenne minden energiahordozó, meg víz, stb. Ha legalább 10 %-al emelkedik a minimálbért, a nyugdíjasok meg fogják be! örüljenek, hogy kapnak 3 %-ot. A temetési költségekre az is elég. Persze szerényen, családi összefogással...
kukac50
A céljaival egyetértek! azzal nem,hogy miért vállalta el az MSZP-t.Ő egy jó szándékú ember nem érdemli meg Őt az MSZP-t:Ő jobbat érdemelne!
Béla333
@kukac50: 1352
A célja jó, de ő maga és az általa képviselt párt sem hiteles!
Hogy hiheti bárki is, hogy az MSZP a korrupció ellen akar ténylegesen fellépni?!
CsipkeRózsa
@kukac50: Egyedül nem megy, együtt könnyebb a szavazatokat összegyűjteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok