Sem a rendőrség, sem a titkosszolgálatok nem hajlandók foglalkozni az üzbegisztáni nagykövetséget leleplező diplomatával. Sem a rendőrség, sem a titkosszolgálatok nem hajlandóak foglalkozni a Külgazdasági és Külügyminisztériummal perben álló, egykori magyar diplomatát övező ügyekkel. A korábban az üzbegisztáni Taskentben dolgozó első beosztott, Kemény Pál történetét tavaly májusban írta meg lapunk, azóta az igazságszolgáltatás, a rendőrség, az ügyészség és a nemzetbiztonsági szolgálatok is az ügy szereplőivé váltak. A diplomata a Keleti-nyitás politikájának keretein belül, 2016 februárjában került a közép-ázsiai országba. Azt a feladatot kapta, hogy vegyen részt az új magyar nagykövetség felállításában, azonban kiérkezése után szabálytalanságok sorozatával szembesült. Például már az első pénztárellenőrzésnél kibukott, hogy a delegáció gazdálkodásával nincs minden rendben. Hamarosan pedig egy biztonsági incidensre derült fény: a nagykövetség új ingatlanának kivitelezési tervei...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
senki se csodálkozzon, ha szerencsés április elejét követően több potentát: "Halló itt Taskent" mondat után lesz elérhető! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.