De így is messze van a Fidesztől. Molnár Gyula önmaga miatt is drukkolhat, hogy legyen visszalépés. Gulyás Mártonék választókerületi kutatása az Indexen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eloszor is: soha nem mondd, hogy "soha"... Elsulhet meg a kapanyel is, es csak aprilis 8.-an keso este fog kiderulni, hogy milyen hatassal volt a tohonya 42 % mozgositasa egyes teruleteken.
Van egy olyan erzesem, hogy mind a 42 % hezitalo EL FOG MENNI SZAVAZNI!
Ugyanis soha nem volt meg ekkora a tet az oroszok kivonulasa es a gengsztervaltas ota!
Erzi ezt meg az egyszeru magyar is - sajnos azok is, akik inkabb a szivukre, mint az eszukre es az ures penztarcajukra gondolnanak, amit 2 liter tejjel, egy golyostollal, vagy 5 kilo krumplival meg lehet venni...
Pálinkás Pál
@karma1: Nos,igazad is lenne ,ha mindenhol csak egy ellenzéki jelölt indulna...de kissé skizofrén helyzet,ha megkapod a szavazólapot...van a fidesz,meg "nyolc "másik jelölt! Ezzel már biztosították is a fidesz győzelmét...ezt nem értette meg a herélt ellenzéki banda...Főleg a nagyasszony a fene nagy elveivel...ugyanakkor lepaktált az országot lejtőn elindító volt MDF prominensével!!
karma1
@Pálinkás Pál: Sajna pont ugy van, ahogy mondod... Jo lenne a visszalepeseket tisztazni meg idoben. Eleg szar lesz ugy allni a fulkeben, hogy meg vagy zavarva a rengeteg jelolttel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.