A Magyar Nemzet birtokába került fényképek és dokumentumok szerint Semjén évek óta vesz részt titokban luxusvadászatokon Svédországban. Általában nem egyedül megy, a kiruccanásokat pedig a szóbeszédek alapján szigorú óvintézkedések mellett szervezik meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg az anyukad 3.14-csaja, te ajtatos mano! Tudod, mikor hungarikum a vadaszat? Amikor a Lenin szobor lepest valt...
Nalunk ugy mennek az emberek vadaszni, hogy egesz nap dolgoznak, aztan hazajonnek, vacsoraznak, es fogjak a puskajukat meg a kutyakat, es mennek vaddisznora, ami felturja a talajt a ligetes legelokon. Meg husvetkor mennek a rengeteg nyulra, aminek nincs termeszetes ellensege, igy tizezerszamra kell oket kiloni. De majus elso szombatjan hajnalban szinte mindenki a mesterseges tava mellett dekkol, es varja a vadkacsakat, vadlibakat. Oktober elsejetol minden evben kifutnak a hajok a tengerre, es mindenki annyit horgaszik, amennyit bir.
Nincs meg egy olyan orszag, ahol a vadaszatnak ekkora hagyomanya lenne, mindenkinek elerheto aron... Ha nem tajekozodik a tomjenzsoti, akkor ennyi hulyeseg kepes kiesni a pofajan.
De mit is varhatnek tole , ha egyszer fideszes...
Az azert tetszik, hogy Simics kezdi adagolni a merget... Azert Lajos, ez me'g nem az igazi...Boriccsa' ma'n...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.