Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke leült arra régóta tervezett kávéra Szél Bernadett-tel, az LMP társelnökével, és megállapították, hogy a Fidesz legyőzésének egyik kulcsa a két legnagyobb és megkerülhetetlen ellenzéki párt, az MSZP és a Jobbik tárgyalóasztalhoz ültetése – derült ki abból a nyilatkozatból, amelyet Fekete-Győr András adott az ATV-nek. Az olimpiai népszavazási kezdeményezésről ismert párt vezetője a műsorban hangsúlyozta, közösen kell kiállni a hogy a két szekértábor, a baloldali és a jobboldali, tehát az MSZP és a Jobbik, működjön együtt egymással választókerületi szinten, máskülönben a kormányváltás nem fog menni. Ehhez a maga részéről Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője annyit fűzött hozzá, egy félellenzéki, vagy negyedellenzéki koordináció semmiképpen sem lesz elég, a középen álló pártok legfőbb felelőssége pedig az, közvetítő szerepet vállaljanak olyan pártok között, amelyek nem tudnak párbeszédet folytatni egymással. Szél Bernadett még február...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A fidesz legyőzéséhez, szükséges az MSZP és a Jobbik egyeztetése is, ha már a DK aprítja a baloldalt.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:54
De ahhoz nem kell sem az LMP, sem a Momentum, hogy az MSZP és a Jobbik egyeztessen!
Tudomásul kell vennünk, hogy nagyon sok helyen csak ők tudnák JÓL ELDÖNTENI egyéniben a Fidesz jelölt legyőzését.
A címben említettek általában csak ártani tudnak a kamupártokhoz hasonlóan!
szep napot
Ez a valasztasi kampany olyan mint egy brazil sorozat. Mindenki mindenkit kur es utal parhuzamosan. Nagyon szorakoztato. Az erdekes, hogy Vona ilyen komolyan reszt vesz ebben a szellemi kutmergezesben. Mondjuk mult het ota nyilt titok, hogy valasztas utan Baloghne Krisztina jon Vityat kenyeztetni; Vona meg megy az Eus parlamentbe par misiert van sapkaja- nincs sapkajat jatszani.
Eladott Ország
@bencemacska: Valóban nem szükséges a két párt segítsége. Nekem még mindig gyanús, hogy a Momentum és az LMP a fidesz fiókpártjai. A szavazatok osztása és a pártok szaporodása , a tolvaj, bűnöző fidesz malmára hajtja a vizet. A fidesz győzelme esetén az ellenzéki pártok ( ha valóban ellenzékiek) megnézhetik magukat és sajnos a kisemberek (polgárok) is, az kész katasztrófa lesz. Ennek a tolvaj bűnöző fidesz bandának el kell tűnnie!
bencemacska
@szep napot: ma, 14:28
Én is éppen most állapítottam meg, hogy a jobbik milyen magabiztos! (Most jött a szórólap!)
Szerintem nagyon sokat javult a kampánytechnikájuk!
Valaki(k) támogatja(k) őket szakértőkkel.-:)))))
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 14:41
Az utolsó mondatoddal 100%-ig egyetértek!
Az LMP nemcsak gyanús, hanem bizonyított is.
Most is kettős játékot játszik. Egyik oldalon állandóan a Szél kormány ígéreteit zengi, másik oldalról viszont minden mozdulatával csak a parlamentbe jutásra játszik. Semmi nem változott
Schiffer visszavonulásával!
A Momentum nekem egy sötét ló. Lehet, hogy túlértékeltem őket! A Momentum létének nagy vesztese idősebb Fekete-Győr András, akit 3 évvel a nyugdíj előtt mentettek fel beosztásából, minden előzmény nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.