Szorgos "aktivisták" tucatjai gyártották a képviselőjelölti ajánlásokat. Nem csak a pártlogóval ellátott kis pult mögött, a piac bejáratánál állva, zuhogó esőben lehet aláírást gyűjteni, vannak “aktivisták”, akik a könnyebb utat választották: egy fűtött szobában “gyűjtötték” az egyéni képviselőjelölteket támogató szignókat úgy, hogy az azokat adó állampolgárok ott sem voltak. Mégis több pártnak is gyorsan megteltek az ajánlóívei, mivel az “aktivisták” egyik ívről a másikra másolgatták az adatokat, és “hozott anyagból” is dolgoztak: külső adatbázisokból másolgatták a pártok ajánlóíveire a neveket. A Zoom.hu információi szerint ekkor törtek rájuk a rendőrök, és több tucat “aktivistát” értek tetten az “aláírásgyárban”. Kérdésünkre a BRFK annyit árult el, hogy a választás rendje elleni bűncselekmény miatt indult nyomozás során házkutatást tartottak egy IX. kerületi ingatlanban, ahonnét 36 embert állítottak elő március 2-án. A hatóság megerősítette azt az információnkat is,...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Szerintem minden aláírást azonosítani kellene, mindjárt nem WC papírra kellene írni a jelölt listát!
bencemacska
@Yoda69: ma,00:00
Arra ciánt mernék venni!
Yoda69
@bencemacska: Most lebukott 1 a 40 bejutottbol. Ettol nem valtoznak erdemben a dolgok. En az osszes kamupartot letiltanam. Politizaljanak vegig 4 evet, legyen lejtoseg megismerni oket. Es csak a 4 ev letelte utan indulhassanak.
bencemacska
@Yoda69: ma, 05:02
Egyetértek veled, de még ma is ki lehetne szűrni a kamu pártoknak minimum a felét, ha aláírás ellenőrzést végeznének .
És nem is okozna sok felkészülést, és munkát csak be kellene kapcsolni az aláírás ellenőrző szoftvert!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.