A Civitas Intézet megbízásából a Transparency International Magyarország elkészítette a magyarországi korrupció 2010 és 2018 közötti történetét feldolgozó Fekete könyvet. A kötetben külön fejezetekben foglalkozunk Magyarország antikorrupciós teljesítményével, a hazai korrupció minősített eseteivel, valamint az európai uniós források felhasználása és a közbeszerzések területén meglévő korrupciós kockázatokkal. A Fekete könyv ezen kívül 106 korrupciós ügy leírását…

Forrás: transparency.hu
Feltöltő: DARTH VADER
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A FEKETE KÖNYVBE belelapozva felér egy VÁDBESZÉDDEL!
.
Az ALKOTMÁNYOS PUCCS nélkül Isten nevében NEM RÁZHATNÁK a rongyunkat EZEK ennyire!
karma1
@tudode: Mielott elolvastam volna a teljes cikket, pont az jutott az eszembe, hogy ha eljon az ideje a szamonkeresnek, akkor a "Fekete Konyv" cimet at kell irni, hogy "orban es tarsainak buncselekmenyei, idorendbe szedve 2010-2018" Es mar nem is kell tul sokat keresgelni a kovetkezo kormanynak.
kereső
@tudode: Az Úrnak, Istenednek a nevét hiába szádra ne vedd; mert az Úr nem fogja ártatlannak tartani azt, aki hiába veszi szájára a nevét.
tudode
@kereső: .
Remélem, hogy eljön a számonkérés ideje, mert egy politikus szájából álságosnak tűnik Isten nevében HARCBA INDULNI!
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c
..
.www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
.
Az átlagemberek között nem téma, hogy KI MILYEN vallású, csak ezeknél az álkeresztényeknél.
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.