Az olyan lózung-gyanús felütések helyett, miszerint a Márki-Zay család esetében „az egész családot figyelték”, inkább más adatok lennének érdekesek. Például, az, hogy melyik lopó-alkalmazást találták meg a gépeken? Milyen biztonsági szoftverek, és azok melyik verziói voltak telepítve a gépekre, amelyeket kikerült a telepítése? Hány gépet érintett? Ezek milyen hálózati kapcsolatban voltak, lehettek egymással? Nem keresett-e fel valaki olyan weboldalt a családban, ahonnan a lopkodót, minden feltünést kerülve, lopakodva be lehetett szerezni? Tudom, tudom, választási kampány van. Az összeesküvés-elméleteknek is megnőtt a keletje.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@quadrocopter: Nekem továbbra is is-is a történet. De ezen nem fogok veszekedni :-) Nem tudunk hozzá eleget.
quadrocopter
@GeoCravker: veszekedést nem ér meg sem ez, sem hasonló más téma, de nem tudni, hogy végülis mi a gyanús neked.
GeoCravker
@quadrocopter: Nem azt írtam, hogy gyanús, hanem azt, hogy információszegény :-)
De mint visszaolvashatsz, Viktornak elég az információ, nekem nem. Leírtam, hogy mi nem :-)
quadrocopter
@GeoCravker: Ha nem, akkor nem, amit nem akart közzé tenni, azt nem mondta, de a szakértő azért csak szakértő, tőle kapta az infókat és a szakértő által elmondottak sem szokványos, hétköznapi kici ócó kínai programot valószínűsítenek.
F_Viktor
@GeoCravker: Ó, igen, Pósvári Sanyi és az euroASTRA! Nem értem miért nem hallottam eddig erről a sajnálatos halálesetről.
Ő hozta nyilvánosságra az ügyünket, újság, hírportálok, rádióműsor...
Neki köszönhető Magyar György védői munkája is.
GeoCravker
@F_Viktor: Bizony, bizony. S mert Magyar Gyuri nem informatikus, bizony jól jöttek azok, akik a szoftverlistákról tudták, hogy mi shareware, mi nem, mi ingyenes alkatrész, és mi az, amit 2-3x is beáraztak alig különböző néven.
Ráadásul rohamléptékkel, mert nem igazán volt idő. Aztán talán Johannes volt delegálódva Pécsre egyik szakértőnek. Most ő viszi az Astra-t (amit meg lehetett/tudott tartani belőle)
euroastra.blog.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.