Korsós Ágnes címzetes főjegyzőt meglepte, hogy kirúgta őt Márki-Zay Péter polgármester. Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay-Péter korábban együttműködést ajánlott Korsós Ágnes címzetes főjegyzőnek, amellyel a város érdekében élni is kívánt

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Csizmás Kond: 13.47
Ugye milyen jó lenne visszaállítani az Orbánék által módosított Munka Törvénykönyvének azon részét, hogy aki betegácsiban van, azt ne lehessen kirugni?!
Na reméljük ez is eljön nemsokára...
colibri
Érdekes, hogy ki tudod forgatni mások szavait... Amit írtam előbb, azt állítólag a főjegyző maga nyilatkozta. De, tudod mit? Megkockáztatom, hogy ha marad a fidess vezette önkormányzat, most kutya baja sem lenne a jegyző asszonynak. Legalábbis, nem vágyna nyugdíjba! Ennyit erről, ez a véleményem.
colibri
Közös megegyezés =? kirugással? A főjegyző tett azért, hogy munkaviszonyának ez lett a vége.
Csizmás Kond
@colibri: ...kiforgatás...mert te elhiszed, hogy valaki azért betegedik le főjegyzőként hogy végül kirúgják...
nezelodo
Ja kérem, ha benne van az új rendszer munka törvényében olyan passzus, hogy betegállomány alatt is ki lehet rúgni, akkor nem kell csodálkozni! Tudok én olyanról ott Csongrádban, hogy bemutatta a munkahelyén a terhes könyvét az alkalmazott és, aznap kirúgták. Egyházi intézmény volt.
Borsodi
Várost a mocsoktól meg kell tisztítani! Az országot szintén.Egy pár fideszes polgármestert is kilehetne seperni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.