A rejtélyes pénz mögött egy oylan személy áll, aki korábban csalás miatt már megbüntették, és most is csalás gyanúja miatt nyomoz az ügyben a rendőrség.

A civishir.hu szerint a csengeri nőnek, aki Kósa Lajos szerint átverte őt, többségi tulajdona van a 2012 őszén alapított Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft-ben. Ugyanennek a cégnek 2014 márciusa óta ügyvezetője Orendi Mihály, sőt, ő 2014 szeptemberétől kisebbségi tulajdonos is. Ugyancsak tulajdonjoggal bír a cégben egy másik társaság, a Kis Hal Befektetési és Tanácsadó Kft., amelynek egyszemélyi tulajdonosa Fiák István. A cég székhelye ráadásul a Debreceni Sportuszoda címére van bejegyezve.

Orendi Mihály ma a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke és annak a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek az ügyvezetője, amelyiknek az elnöke Kósa Lajos, de 2000-es megalapítása óta a Debreceni Sportcentrum Kht. első embere is volt 2014-ig. Fiák István szintén a korcsolyaszövetség elnökségi tagja.

Ők hárman idén februárban együtt is szurkoltak a téli olimpián, kép is készült róluk:

Kósa Lajos együtt szurkolt az olimpián az őt átverő nő üzlettársaival

(civishir.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szepen hizik-kerekedik a tortenet...:o))) 8 ev nyomorgatas utan erdekes lesz nezni a vegvergodesuket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Yoda69: csak ne fesd az ördögöt a falra...ettől fél az ellenzék, még ha nem is beszélnek róla...ha nem győznek akár összefogva, akár külön, akkor nekik annyi...
Sámannus
Nem láttak pénzmozgás. mert maga Lali mozog, és vele két ügynök, akik a lét tovább passzolják
terlasz
Lassan kibontakozik, hogy miként juttatták el Orbánhoz Paks jutalékát. Természetesen ezt is mi fizetjük a többivel együtt, bele is gebedünk évtizedeken keresztül, de legalább ők jól járnak.
Yoda69
@wagabund: Nem csak nekik annyi, hanem nekunk is. Jon a fasiszta bosszu. De azoknak is annyi akik a fideSSre szavaznak, csak ok ezt meg nem fogjak fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.