Torlódik a forgalom a Budapestre bevezető utakon, több helyen pedig balesetek, építkezés miatti sávelzárások nehezítik a közlekedést.

Az Útinform hétfői jelentése szerint 

- torlódik a forgalom a főváros felé többek között az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé, valamint a bagi kihajtónál, aztán az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi között, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-esen a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti és az M0-s autóút között.

Útinform: torlódik a forgalom Budapestre befelé

Fotó: police.hu

- Az M0-s autóút keleti szakaszán az Ecseri kijáratnál a 46-os km-nél két autó ütközött össze. Az M1-es autópálya felé sávlezárásra és torlódásra készüljenek.

- Az M7-es autópályán, Letenye felé Székesfehérvár közelében javítják a burkolatot. Az 54-es km-nél a belső sávot lezárták, a forgalmat csak egy sávon engedik, torlódás van.

- Az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán Hegyeshalom felé három hosszabb szakaszon, míg Budapest felé egy 2,5 km-es szakaszon zárták le a külső sávot burkolathibák miatt. Ezért a 39-es és az 53-as km között mindkét oldalon lassabb haladásra, hosszabb menetidőre, valamint csúcsforgalomban az 1-es főúton is erős forgalomra készüljenek!

- Lesodródott az útról, majd felborult egy autó Békés településen, a 470-es főút városi szakaszán. A Kossuth Lajos utca és a Tóth utca kereszteződésénél félpályás lezárás van érvényben.

- Az Őrbottyán és Csomád közötti útszakaszon a 3-as km-nél egy autó az árokba hajtott. A fél útpályát lezárták, csak araszolnak a járművek.

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.