Ha Magyarország elhibázza a döntést az április 8-ai választáson, és a nyugat-európai irányba kanyarodik a bevándorláspolitika, akkor a magyar gazdaság fejlődése megáll – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szirmabesenyőn, a PVC műanyag termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó Ongropack Kft. telephelyberuházási projektjének avatóünnepségén. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Csak úgy ne járjon mint a "kisgömböc":
Yoda69
A gazdasag fejlodese mar reg megallt. A 4 %-os GDP novekedest (ami az Unioban is csak kozepszintu) azt a multik fejlesztesei (Audi, Benz) illetve az eszetlen stadionepitesek hozzak. Ezek nelkul 1-1,5%-os novekedes lenne, ami katasztrofalis.
orban alatt egyetlen dolog fejolodott: a diktator es sleppjenek vagyona.
Most nem sorolom fel azokat a meses kastelyokat, ingatlanokat, es egyeb vagyonelemeket, vagy offshore szamlakon tartott milliardokat, mert keves lenne a karakter amit irhatok.
Ehelyett egyetlen teny irok. Az Unio az elmult 8 evben kb. 9 ezer milliard forint tamogast nyujtott az orszagnak. Ebbol rende lehetett volna tenni az egeszsegugyet, az oktatast, az utjainkat. Barmit. Viszont semmit sem tortent, sot minden rosszabb lett. Ennek a hatalmas osszegnek jelentos resze (egyesek szerint akar 20-30%-a) fideSSes maganszamlakon landolt, es offshore orszagokban van.
Aprilis 8-an veget vetunk orban diktaturajanak es ezen penz jo reszet visszaszerezzuk a Magyar Koztarsasag szamara.

MEG 11 NAP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.