Az egyik érdeklődő szülőnek csak pénteken árulták el, mire készülnek gyerekével. (A kérdéses sportpályát egyébként már tavaly átadták.) Azt ugyanis az intézmény nem közölte a szülőkkel, hogy a gyerekeknek miért marad el egy előre behirdetett színházi előadás, és miért kell helyette egyen pólóban megjelennie az óvodában, ahol „egy közös kis tornázás” lesz. Végül az apuka pénteken, az önkormányzaton egy meghívóból tudta meg, hogy az önkormányzat és az óvoda valójában a tavaly már átadott sportpálya ünnepélyes átadójára készül, amin a polgármester mellett Rétvári Bence is felszólal, és az eseményre a sajtót is várják. Az apuka elmondta, erről meg sem kérdezték a szülőket, akiknek egyébként - a törvény szerint legalábbis - joguk volna dönteni arról, hogy gyereküket fotózhatják-e vagy sem. Rétvári Bence múlt héten ennek ellenére sikerrel dolgoztatott meg óvodásokat, „szívünkben hála vagyon, a szemünkben szeretet” - énekelték a kicsik a piliscsabai Erdészkerti Óvoda megnyitóján,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Le a kalappal a szülők előtt. Az intézményvezető meg szégyelje magát, hogy egy pártrendezvényt fontosabbnak tartott, mint egy színházi előadást amin biztos szívesebben részt vettek volna a gyerekek.
quadrocopter
" (A kérdéses sportpályát egyébként már tavaly átadták.)" - Nem valami ötletdús választási hülyítés, Rétfaliusi csicska!
Lepényleső
Az ovisok unják már a krumplit,mi a banánnal tartunk itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.