Vállalhatatlan lett a régebben vasrúddal fenyegetőző Kent Ekeroth a szelídülő Svéd Demokratáknak.\n\nBudapestre költözött egy radikális jobboldali svéd parlamenti képviselő, mert pártja nem indítja a szeptemberi parlamenti választáson. Kent Ekeroth a Svéd Demokraták (SD) színeiben februárban még a stockholmi parlamentben állt ki Magyarország mellett, védelmébe véve Orbán Viktort és a magyar kormány migrációs politikáját. A magyar miniszterelnök tevékenységét magyar nyelven köszönte meg.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S méh mondják, hogy a hála nem politikai kategória

persze a fizetség az azért megszokott

Érdekes hírről számol be az mno.hu „Budapestre költözött az Orbánnak köszönetet mondó svéd politikus” című írása.
Nos túl azon az apróságon, hogy ezzel is okadatolják, hogyan is szerzik ártunk és qurmányunk propagandistái a végét járó Európa sirámait, van a dolognak egy érdekes hozadéka.
Nos a dolog úgy áll, hogy Kent Ekeroth a Svéd Demokraták (SD) színeiben februárban még a stockholmi parlamentben állt ki Orbán Viktor és a magyar kormány migrációs politikája mellett. Most azonban kiderült, hogy nem szerepel az SD szeptemberi választásra összeállított jelöltlistáján! Igen egy átlagos szélsőjobbosnak Európában ciki Orbánnal szimpatizálni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.