Amíg a törzsi sérelmeitekkel mérgezitek a gyermekeiteket, addig maradok, és építek egy olyan Magyarországot, amilyet én elképzelek. Először is azt kell megérteni, hogy a náci és kommunista kártyákkal házaló MSZP és DK valójában nem ellenzéki pártok – ők a nemzeti együttműködés rendszerének részei, Orbán Viktor szövetségesei, akik vele közösen érdekeltek a hideg polgárháború folytatásában. Épp akkora hiba volna rájuk bízni az országot, mint a Fideszre – vagy még nagyobb, mert bár ugyanolyan romlottak és veszettek, viszont rosszul szervezettek és alkalmatlanok.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Béla, akik nálad okosabbak, bejelentették, hogy visszavonulnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@nihil: 09.01
A Csak Norris az jó lesz... -)))))
koszpeko
@Béla333: A te hőn szeretett szélkakasod kezdi.
A Jobbikról akkor így nyilatkozott.

www.youtube.com/watch?v=a1ud_71eyu4
Yoda69
@Béla333: Gondolom faj az igazsag, hogy az LMP lesz a valtozas kerekkotoje. 106-bol csak 3 helyen lepett vissza, holott legalabb 40 helyen total eselytelen. Erthetetlen hogy Szel Berni, aki egyebkent ertelmes nonek tunik, hogy nem latja be, ahhoz hogy veghez vigyek az LMP celkituzeset az elso lepes az hogy levaltsuk orbant. Azt hiszi egyedul neki fog menni? Teved. Talan meg az 5 % se lesz meg, viszont makacssagaval veszelyezteti a demokratikus oldal sikeret.
Most ne gyere azzal, hogy az MSZP meg a DK bunei az elozo idoszakban. Lejart lemez.
Most arrol van szo, hogy sikerul-e aprilis 8.-an levaltani a demont, es visszaterelni az orszagot a beke es demokracia utjara.
Ezert arra kerlek, es minden LMP tamogatot es szavazot. Tegyetek felre a serelmeket, es rossz erzeseket. Listan szavazz az LMP-re, viszont egyeniben szavazz arra jeloltre aki a korzetedben a leg eselyesebb, akar DK-s, akar jobbikos, csak ne fideSSes. Hidd el ez az egyetlen modja a sikernek.
Ha nem tudod ki az eselyes a korzetedben megnezheted a www.taktikaiszavazas.hu -n

Koszonom hogy meghallgattal!
Béla333
@Yoda69: 10.21
Nem kellett volna így kezdened:
"Gondolom faj az igazsag, hogy az LMP lesz a valtozas kerekkotoje. 106-bol csak 3 helyen lepett vissza,..."
Max akkor, ha azt is hozzáteszed, hogy ugyanekkor az MSZP 0, a DK meg 1 helyen lépett vissza. Az ugyanis, hogy ők ketten külön miben állapodnak meg, az a nagy egész szempontjából nem játszik, így őket az egyéni jelölteknél egy csapatnak kell tekinteni.
Nem kellene az LMP-t hibáztatni akkor, amikor a felajánlkozását, hogy tárgyaljanak a teljeskörű ellenzéki koordinációról a DK, az MSZP és a Jobbik egyaránt elutasította.
Hódmezővásárhely üzenetét az LMP megértette, ezért változtatott a korábbi elzárkózó hozzáállásán! Csak éppen a többiek nem értették meg!
Így az összefogás elmaradásáért őket hibáztatni hazug, szemforgató dolog!
Yoda69
@Béla333: Már megint a memoriaddal van baj. A DK lesz volt tárgyalni az LMP vel és a jobbikkal is. Azonban ettől a jobbik elzarkozott amire az lmp is elzarkozott,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.