megrettent-e az MSZP, katasztrofális-e a DK-val kötött alku? -, megkapjuk azt, amit az MSZP 2018-as kampányarca, Kunhalmi Ágnes mondott ki: „A fél országból visszavonultunk.” (ATV, 2018. 03. 07.) Miért ne feltételezhetnénk, hogy az MSZP és a DK vezetői ismerik a saját pártjuk helyzetét? A szocialisták azért vonultak vissza 46, a dékások 60 választókörzetből, mert hiányzik a szervezetük, aktivista hálózatuk mind a 106-ból. Erőiket arra összpontosítják, hogy elfogadható, bár nehezen megmagyarázható eredményt érhessenek el.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@Béla333: csak, hogy mindenki felmérje állitásai igazságtartalmát idézek az LMP 2018.03.03-i állásfoglalásából, amit 1 héttel hódmezővásárhelyi választás után adtak ki.

"Az LMP azért jött létre és azért állított miniszterelnök-jelöltet tavaly ősszel, hogy szakítson az elmúlt évtizedek kudarcos politikájával és valódi korszakváltást hajtson végre Magyarországon. Minden olyan együttműködésre nyitottak vagyunk, amely valóban közelebb visz ehhez a célhoz, de soha nem fogunk elvtelen kompromisszumokat kötni. Ebben az LMP tagságának a véleménye teljesen egységes, hiszen pontosan ezért vagyunk egy pártban. Az LMP abban is különbözik a többi párttól, hogy mi a döntéseinket valóban közösen hozzuk meg: az Új Kezdettel való együttműködésről is a kongresszus döntött. A pártnak van közösen meghozott, érvényben lévő álláspontja a szövetségi politikáról. Továbbra is azt gondoljuk, hogy az egyéni körzetek problémája egy fontos kérdés, de csak és kizárólag részletkérdés. A kormányváltás egyetlen esélye, ha a kampányban nem az ellenzéki pártok, hanem a magyar emberek problémáival foglalkozunk, és hiába próbálnak minket eltéríteni ettől minden irányból, nem fogjuk hagyni magunkat."

Megkérem ne hazudozzon tovább!
Béla333
@Madácsi Pali: 13.05
Ha idézőjelbe teszel valamit, akkor oda kellene tenni a forrást is, hogy hol lehet megnézni!
Mondjuk hogy esetleg nem-e csak egy kiragadott részt tettél ide idézőjelben.
Tehát? Forrás?
Eladott Ország
@Béla333: ma,10:08; Ráadásul az MSZP és a DK egymást is kioltják a választás során. Mintha nem is akarnák a fidesz bűnöző, tolvaj bandát leváltani. Csak a képviselői helyek kellenek és el vannak mint a befőtt, vagy mint a meleg szar.
Béla333
@Eladott Ország: 13.28
De mi kell még hogy megvilágosodjon az emberek elméje erről?:
"Mintha nem is akarnák a fidesz bűnöző, tolvaj bandát leváltani. Csak a képviselői helyek kellenek és el vannak mint a befőtt, vagy mint a meleg szar."

Ezt mondom már évek óta...
Tegnap Puzsér is elmondta a Szabadfogásban: észre kellen már végre venni: a DK és az MSZP a NER része.
Azt már én teszem hozzá, hogy ha az elmúlt évtizedek kéz-kezet mos politizálását nézzük, hogy csak a lopásban, de abban egyetértettek a Fidesz az MSZP és a belőle kivált DK, akkor miért nem egyértelmű, hogy ezek minden disznóságot tudnak egymásról bizonyítani is. Ezzel tartják egymást sakkban és ezért reménytelen ugyanezektől a megújulást, a megtisztulást várni.
Nem fog menni, mert akkor a saját bűneiket is be kellene vallani, ez meg nem megy nekik!
desiro
bejla agyában a férgek meg világosodtak!!!
Béla333
@desiro: 13.50
Bezzeg a te fejedben az agyrágó bogarak éhen halnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.