A szigetszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a Szigetszentmiklósról eltűnt Nagy Bianka megtalálásához.

A rendőrség körözési eljárást folytat Nagy Bianka 15 éves szigetszentmiklósi lakos eltűnése miatt. A lány 2018. április 4-én reggel egy szigetszentmiklósi általános iskolából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

Eltűnt egy 15 éves lány Szigetszentmiklóson

A 15 éves lány eltűnése idején fekete farmernadrágot, fekete magas szárú bakancsot, fekete pulóvert és zöld színű, kapucnis széldzsekit viselt.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. szám), vagy hívja a 06 23 505 400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.